Μαντόνα: «Έκανα τεστ και έχω αντισώματα - Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19»

Μαντόνα: «Έκανα τεστ και έχω αντισώματα - Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19» Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα αποκάλυψε πως έκανε τεστ και διαπιστώθηκε πως φέρει αντισώματα του νέου κορωνοϊού.

«Έκανα το τεστ τις προάλλες και διαπίστωσα πως έχω αντισώματα» αναφέρει η Μαντόνα σε ένα νουάρ κλιπάκι στο Instagram όπου φαίνεται να δαχτυλογραφεί σε μια γραφομηχανή, αφηγούμενη τις «ιστορίες καραντίνας Νο.14» και σκόρπιες σκέψεις για τη ζωή της.

Όπως είπε, σχεδιάζει να περάσει λίγο χρόνο έξω από το σπίτι της μετά την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του τεστ. «Αύριο θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο. Θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω αέρα... Covid-19» πρόσθεσε χιουμοριστικά. «Ναι. Ελπίζω πως ο ήλιος ακόμα λάμπει» ανέφερε η 61χρονη σταρ.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on


«Αύριο είναι μια άλλη μέρα, θα ξυπνήσω και θα νιώθω αλλιώτικα» κατέληξε πανηγυρικά και αισιόδοξα το Material Girl.

Ωστόσο, παρότι η Μαντόνα δήλωσε σίγουρη για τον εαυτό της και έτοιμη να βγει έξω τώρα που διαγνώστηκε θετική στα αντισώματα - κάτι που υποδεικνύει πως έχει ήδη εκτεθεί στον ιό - τα Κέντρα Πρόληψης κι Ελέγχου Ασθενειών (CDC) υπενθυμίζουν πως επειδή κάποιος έχει αντισώματα στην Covid-19, δεν σημαίνει απαραιτήτως πως έχει και ανοσία στον ιό.

«Ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ δείχνει πως έχεις αντισώματα που πιθανότατα προέκυψαν μετά από μόλυνση με τον SARS-CoV-2 ή κάποιον αντίστοιχο κορωνοϊό. Παραμένει ασαφές, όμως, αν αυτά τα αντισώματα μπορούν να προσφέρουν προστασία (ανοσία) από επαναμόλυνση. Αυτό σημαίνει πως προσώρας δεν γνωρίζουμε αν τα αντισώματα κάνουν κάποιο απρόσβλητο στον ιό» αναφέρει χαρακτηριστικά το CDC.

Όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλά σόου της που ήταν προγραμματισμένα στο πλαίσιο της περιοδείας "Madam X".

Τους περασμένους μήνες, πολλές φορές και την τελευταία στιγμή, είχε αναβάλλει συναυλίες της λόγω ενός απροσδιόριστου πόνου που την ταλαιπωρούσε.

Τον Απρίλιο, η ίδια γνωστοποίησε πως ενώνει τις δυνάμεις της με το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς «για την ανάπτυξη φαρμάκου που θα αποτρέπει ή θα θεραπεύει την Covid-19».

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM