Μαντόνα: «Έκανα τεστ και έχω αντισώματα - Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19»

Μαντόνα: «Έκανα τεστ και έχω αντισώματα - Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19» Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα αποκάλυψε πως έκανε τεστ και διαπιστώθηκε πως φέρει αντισώματα του νέου κορωνοϊού.

«Έκανα το τεστ τις προάλλες και διαπίστωσα πως έχω αντισώματα» αναφέρει η Μαντόνα σε ένα νουάρ κλιπάκι στο Instagram όπου φαίνεται να δαχτυλογραφεί σε μια γραφομηχανή, αφηγούμενη τις «ιστορίες καραντίνας Νο.14» και σκόρπιες σκέψεις για τη ζωή της.

Όπως είπε, σχεδιάζει να περάσει λίγο χρόνο έξω από το σπίτι της μετά την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του τεστ. «Αύριο θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο. Θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω αέρα... Covid-19» πρόσθεσε χιουμοριστικά. «Ναι. Ελπίζω πως ο ήλιος ακόμα λάμπει» ανέφερε η 61χρονη σταρ.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on


«Αύριο είναι μια άλλη μέρα, θα ξυπνήσω και θα νιώθω αλλιώτικα» κατέληξε πανηγυρικά και αισιόδοξα το Material Girl.

Ωστόσο, παρότι η Μαντόνα δήλωσε σίγουρη για τον εαυτό της και έτοιμη να βγει έξω τώρα που διαγνώστηκε θετική στα αντισώματα - κάτι που υποδεικνύει πως έχει ήδη εκτεθεί στον ιό - τα Κέντρα Πρόληψης κι Ελέγχου Ασθενειών (CDC) υπενθυμίζουν πως επειδή κάποιος έχει αντισώματα στην Covid-19, δεν σημαίνει απαραιτήτως πως έχει και ανοσία στον ιό.

«Ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ δείχνει πως έχεις αντισώματα που πιθανότατα προέκυψαν μετά από μόλυνση με τον SARS-CoV-2 ή κάποιον αντίστοιχο κορωνοϊό. Παραμένει ασαφές, όμως, αν αυτά τα αντισώματα μπορούν να προσφέρουν προστασία (ανοσία) από επαναμόλυνση. Αυτό σημαίνει πως προσώρας δεν γνωρίζουμε αν τα αντισώματα κάνουν κάποιο απρόσβλητο στον ιό» αναφέρει χαρακτηριστικά το CDC.

Όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλά σόου της που ήταν προγραμματισμένα στο πλαίσιο της περιοδείας "Madam X".

Τους περασμένους μήνες, πολλές φορές και την τελευταία στιγμή, είχε αναβάλλει συναυλίες της λόγω ενός απροσδιόριστου πόνου που την ταλαιπωρούσε.

Τον Απρίλιο, η ίδια γνωστοποίησε πως ενώνει τις δυνάμεις της με το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς «για την ανάπτυξη φαρμάκου που θα αποτρέπει ή θα θεραπεύει την Covid-19».

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM