Η Ρίτα Γουίλσον ανάρρωσε και ερμηνεύει διαφορετικά το «Hip Hop Hooray»

Η Ρίτα Γουίλσον ανάρρωσε και ερμηνεύει διαφορετικά το «Hip Hop Hooray» Facebook Twitter
Η Ρίτα Γουίλσον σε μία ξεχωριστή εκτέλεση του «Hip Hop Hooray» (EPA)
0

Η Ρίτα Γουίλσον έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό, και μπαίνει στο στούντιο για να ερμηνεύει μία κλασική επιτυχία των Naughty by Nature, το «Hip Hop Hooray».

Σε ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγος του Τομ Χανκς, που επίσης έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό, αναφέρει «Το Hip Hop Hooray είναι σαν σύγχρονος Σαίξπηρ. Αρχικά έμαθα το τραγούδι για έναν από τους πιο διασκεδαστικούς ρόλους που έπαιξα ποτέ, για την ταινία Boy Genius.

Μου πήρε ένα μήνα για να το μάθω γιατί είναι τόσο περίπλοκο. Ήταν σαν την εκπαίδευση για μαραθώνιο. Οι ρυθμοί και τα tempos είναι τόσο μοναδικά και δημιουργικά.

Όταν ήμουν σε καραντίνα και ανάρρωνα από το COVID-19 ήθελα να δω αν το θυμόμουν ακόμα, σαν μια άσκηση για το μυαλό. Προς έκπληξή μου το θυμόμουν.

Νόμιζα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το βάλω στο Instagram μου για να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι καλά και να τους κάνω να χαμογελάσουν. Όταν ο @ naughtybynature4ever το σχολίασε, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Τι χαρά να κάνεις αυτό το remix με θρύλους του κόσμου του Hip-Hop. Είμαι για πάντα ευγνώμων για τη γενναιοδωρία του πνεύματός τους και για το γεγονός ότι είμαι σε θέση να συγκεντρώσω χρήματα μαζί τους για το @musicares COVID-19 Relief Fund» έγραψε η Ρίτα Γουίλσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hip Hop Hooray is like modern day Shakespeare. I originally learned the song for one of the most fun roles I ever played in the film Boy Genius. It took me a month to learn because it’s so complex and nuanced; it was like training for a marathon. The rhythms and tempos are so unique and creative. When I was quarantined and recovering from COVID-19 I wanted to see if I still remembered it, kind of like a brain exercise. To my surprise I did. I thought it would be fun to put it on my Instagram to show people I was doing okay and to make them smile. When @naughtybynature4ever commented about it, I couldn’t believe it. What a joy to be doing this remix with legends of the Hip-Hop world. I’m forever grateful for their generosity of spirit and for being able to raise money together for @musicares COVID-19 Relief Fund. Hit the link in my bio to listen to it and donate on YouTube! Available on all music platforms 4/10 ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM