Στη δημοσιότητα δόθηκε το τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκαν ο πρίγκιπας Χάρι με τον Τζον Μπον Τζόβι, για τη διοργάνωση Invictus Games.

 

Τον προηγούμενο μήνα, οι δυο τους συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση που έγινε στα θρυλικά στούντιο της Abbey Road. Το τραγούδι του Μπον Τζόβι, με τη συμμετοχή της χορωδίας των Invictus Games, με τίτλο «Unbroken» δόθηκε αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή της διοργάνωσης για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Πρόκειται για την αθλητική διοργάνωση που ξεκίνησε ο πρίγκιπας Χάρι και στην οποία μετέχουν μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον και βετεράνοι. Ο Τζον Μπον Τζόβι είχε γράψει το τραγούδι για το αμερικανικό ντοκιμαντέρ «To Be of Service», το οποίο αφορά βετεράνους που πάσχουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες. Όμως, είχε την ιδέα να χρησιμοποιηθεί το «Unbroken» για τη διοργάνωση Invictus Games.

 

 

«Ήθελα να το στείλω στον Χάρι και να το τραγουδήσουν πραγματικοί στρατιώτες, για να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο ζήτημα. Του έγραψα μια επιστολή στην οποία ανέφερα "Έχω τραγουδήσει με τον αδελφό σου και έχω συναντήσει τον πατέρα σου. Άκουσέ το και πες μου"», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι στο People.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την ηχογράφηση, με το σχόλιο «είπα ότι θα κάνω μια δοκιμή». Όσο για το ποιος από τα δύο αδέλφια έχει καλύτερη φωνή, ο Τζον Μπον Τζόβι δεν θέλησε να το αποκαλύψει.

 

View this post on Instagram

I said I’ll give it a shot...[Sound On 🔊] • Stay tuned for more to come later... #WeAreInvictus

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on