Διάσημοι παρουσιαστές κάνουν εκπομπή από το σπίτι τους: «Ανακάλυψα πως έχω παιδιά!»

Διάσημοι παρουσιαστές κάνουν εκπομπή από το σπίτι τους: «Ανακάλυψα πως έχω παιδιά!» Facebook Twitter
0

Εκπομπές από το σπίτι τους αποφάσισαν να κάνουν κάποιοι διάσημοι παρουσιαστές, εκμεταλλευόμενοι τον ελεύθερο χρόνο τους καθώς βρίσκονται κλεισμένοι μέσα λόγω κορωνοϊού

Την αρχή έκανε ο Στίβεν Κόλμπερτ, που έβγαλε την εκπομπή από την μπανιέρα του φορώντας ωστόσο το κοστούμι του, και αμέσως μετά ακολούθησαν ο Τζίμι Φάλον και ο Τζίμι Κίμελ.

«Καλώς ήρθατε στο The Tonight Show, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που κάνω αυτήν εκπομπή από δωμάτιο πανικού, θέλω να πω, το σαλόνι!», είπε ο Τζίμι Φάλον, ενώ η σύζυγός του, Νάνσι, τραβούσε το βίντεο μέσα στο σπίτι τους. «Φυσικά δεν υπάρχει κοινό, βασικά υπάρχει -η γυναίκα μου- αλλά δεν γελάει με όλα όσα λέω», συνέχισε.

Την ίδια στιγμή προσπαθούσε να βγάλει έξω από το δωμάτιο τα παιδιά του, Winnie, 6, και Franny, 5 ετών, που αρνούνταν κατηγορηματικά. «Κάνω κατ' οίκον μαθήματα στα παιδιά μου και πάει πολύ καλά. Βασικά τα παιδιά μου έχουν ήδη διδαχτεί ένα πολύτιμο μάθημα- ο μπαμπάς τους είναι ηλίθιος», συνέχισε ο Φάλον, που παρότρυνε επίσης τους θεατές να κάνουν δωρεά στο Feeding America, εξηγώντας πως θα φιλοξενεί μια διαφορετική φιλανθρωπική οργάνωση κάθε βράδυ.

 

Το ίδιο έκανε και ο Τζίμι Κίμελ που κάλεσε το κοινό του να κάνουν δωρεές στο No Kid Hungry, ενώ έκανε γυρίσματα από ένα μέρος που έμοιαζε με το γραφείο του, φορώντας ένα πράσινο καπέλο των Los Angeles Dodgers και ασορτί μπλουζάκι Guinness. Τους τίτλους έναρξης έκανε με τις ζωγραφιές και τις φωνές των παιδιών του.

«Εφόσον δεν έχω τίποτα να κάνω και το γεγονός πως με παρακολουθείτε με κάνει να συμπεραίνω πως ούτε εσείς έχετε, σκοπεύω να γυρίζω έναν μίνι μονόλογο κάθε μέρα μέχρι να φύγουμε από το σπίτι που είμαι φυλακισμένος, θέλω να πω, που περνάω χρόνο με την οικογένειά μου», σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου όταν μένεις απομονωμένος στο σπίτι. Για παράδειγμα, εγώ έμαθα πως έχω δυο μικρά παιδιά το οποίο ήταν κάτι σοβαρό που ανακάλυψα», συνέχισε και πρόσθεσε: «Έχουμε δει το Frozen 2 περισσότερες φορές από τους animators που το σχεδίασαν. Βασικά αυτή τη στιγμή κρύβομαι στο γραφείο μου για να μην με βρουν τα παιδιά μου».

 

Στο μεταξύ για τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο αντίστοιχος «μονόλογος» κράτησε δυο ημέρες, κάνοντας την αρχή από την μπανιέρα του, ενώ ήταν κανονικά ντυμένος με κοστούμι.

«Πρέπει να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι επιδημιολόγοι το αποκαλούν "εξομάλυνση της καμπύλης" αλλά με βάση το τωρινό μου επίπεδο και τον ρυθμό που μαγειρεύω λόγω στρες, με τίποτα δεν πρόκειται εγώ να "εξομαλύνω τις καμπύλες" μου», αστειεύτηκε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι Αμερικανοί ήταν φτιαγμένοι για καραντίνα. «Φαίνεται πως οι Αμερικανοί, όλον αυτόν τον καιρό δεν ήταν απλώς κολλημένοι στον καναπέ. Όλο αυτό το καθισιό και το να βλέπουμε τηλεόραση ήταν βασικά προπόνηση για να σώσουμε τον κόσμο. Οπότε για να παραφράσω τις λέξεις του Τζον Φ. Κένεντι, "Μην ρωτάς τι μπορεί η χώρα σου να κάνει για σένα, ρώτα πόσα επεισόδια του "Love Is Blind" μπορείς να δεις συνεχόμενα"».

Στην δεύτερη «εκπομπή», εμφανίστηκε από ένα μπάρμπεκιου στον κήπο του, όπου μεταξύ άλλων τραγούδησε μια διαφορετική εκδοχή του «Danny Boy» με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

 
 

Παρομοίως και ο Κόναν Ο' Μπράιαν που επίσης τραγούδησε μια επανεκτέλεση του «Danny Boy», ενώ έπλενε τα χέρια του στον νεροχύτη της κουζίνας χρησιμοποιώντας Guinness, Jameson και Lucky Charms.

 

Η Έλεν Ντε Τζένερις, από την πλευρά της, επιστρατεύοντας το δικό της μοναδικό χιούμορ, ευχήθηκε να είχε παιδιά τώρα που κάθεται κλεισμένη σπίτι και «βαριέται».

Η 62χρονη παρουσιάστρια κάλεσε στο τηλέφωνο μερικούς διάσημους φίλους της για να περάσει την ώρα της, δημοσιεύοντας βίντεο από τις συνομιλίες τους. 

Στην αρχή τηλεφώνησε στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την γυναίκα του, Τζέσικα Μπιλ, αλλά και στον Άνταμ Λεβίν για να του ευχηθεί για να τα γενέθλιά του. Μετά πήρε τηλέφωνο τον Τζον Λέτζεντ με την Κρίσι Τέιγκεν. «Μακάρι να είχα παιδιά, βαριέμαι τόσο πολύ μέσα στο σπίτι», είπε στο διάσημο ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Great catch-up with my friend @JustinTimberlake and his wife @JessicaBiel.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sounds like things are good over at @JohnLegend and @ChrissyTeigen’s house.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Και επειδή τα τηλεφωνήματα δεν της ήταν αρκετά, αποφάσισε για να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο της να προσπαθήσει να φτιάξει ένα παζλ με 4.000 κομμάτια, κάνοντας επίσης διάφορα «μαγικά» στους φανς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Who likes magic?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM