Ο Τζέιμς Μπλαντ έδωσε συναυλία χωρίς κοινό, λόγω κορωνοϊού

Ο Τζέιμς Μπλαντ έδωσε συναυλία χωρίς κοινό, λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Συναυλία χωρίς κοινό έδωσε ο Τζέιμς Μπλαντ (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Ο Τζέιμς Μπλαντ έζησε κάτι «ιστορικό» με την εμφάνισή του στο Μέγαρο της Φιλαρμονικής του Έλβα, αλλά δεν είχε κανέναν για να το χαρεί. Η συναυλία έγινε χωρίς κοινό, λόγω κορωνοϊού.

Ο 46χρονος τραγουδιστής και το συγκρότημά του έδωσαν συναυλία στο Elbphilharmonie –είναι ο πρώτος Βρετανός μουσικός που εμφανίζεται εκεί–, αλλά στη μεγάλη αίθουσα δεν υπήρχε κοινό στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Παρότι ο κόσμος δεν επιτρεπόταν να προσέλθει, ο Μπλαντ ερμήνευσε τις επιτυχίες του μπροστά σε άδεια καθίσματα, ενώ η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά και δωρεάν μέσω του Διαδικτύου. «Χωρίς εσάς θα ήταν σαν μια πρόβα» είπε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο κοινό στις οθόνες.

«Ανυπομονούσα πραγματικά γι' αυτήν τη βραδιά με τους θαυμαστές μου, αλλά η υγεία όλων των θεατών και όσων συμμετέχουν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Γι' αυτό είμαι ευτυχής που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε ούτως ή άλλως, να δώσουμε συναυλία σε ένα φανταστικό χώρο και όλοι οι θεατές να μπορούν να βρίσκονται εκεί μέσω streaming» εξήγησε ο τραγουδιστής.


Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM