Μητσοτάκης για Βουτσά: Μαζί του δύει μια ολόκληρη εποχή αθωότητας

Μητσοτάκης για Βουτσά: Μαζί του δύει μια ολόκληρη εποχή αθωότητας Facebook Twitter
«Η αισιοδοξία και το αγνό χαμόγελο του Κώστα Βουτσά θα μας συνοδεύουν πάντα», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Πηγή φωτό ΑΠΕ-ΜΠΕ)
1

«Η αισιοδοξία και το αγνό χαμόγελο του Κώστα Βουτσά θα μας συνοδεύουν πάντα», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε tweet για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Κώστας Βουτσάς, έπειτα από νοσηλεία 20 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης. «Ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων. Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα», αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχαιρετώντας τον ηθοποιό, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά.


 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια