Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον το brand «Sussex Royal». Συγκεκριμένα, θα αφαιρέσουν το «royal» (βασιλικός), ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τους.

 

«Ενώ ο δούκας και η δούκισσα είναι επικεντρωμένοι στα σχέδια δημιουργίας ενός νέου μη κερδοσκοπικού οργανισμού, δεδομένων των συγκεκριμένων κανόνων της βρετανικής κυβέρνησης για τη χρήση της λέξης "βασιλικός", συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, που θα ανακοινωθεί αυτή την άνοιξη, δεν θα ονομαστεί Sussex Royal Foundation», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, σύμφωνα με τον Guardian.

 

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιούν το "Sussex Royal" σε οποιοδήποτε πεδίο, μετά την άνοιξη του 2020», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

 

Τον Μάρτιο του 2019 το ζευγάρι είχε κάνει αίτηση για να κατοχυρώσει ως εμπορικό σήμα το «Sussex Royal». Ο λογαριασμός τους στο Instagram, με αυτό τον τίτλο, που άνοιξε τον Απρίλιο του 2019 έχει 11,2 εκατ. followers. Πηγή της Daily Mail ανέφερε ότι το γεγονός πως- μοιραία- θα έπαυαν να χρησιμοποιούν αυτό το brand, έπειτα από την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, αποτελεί ένα πλήγμα για τον Χάρι και την Μέγκαν, επειδή έχουν επενδύσει σε αυτό το σήμα.

 

Το ζευγάρι ήδη ανακοίνωσε ότι θα εκπληρώσει τα τελευταία βασιλικά καθήκοντά του έως τις 31 Μαρτίου, όταν θα σταματήσει να εκπροσωπεί τη βασίλισσα Ελισάβετ και θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Θα επισκέπτονται πάντως τακτικά τη Βρετανία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr