Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου»

Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου» Facebook Twitter
0

Η Τζέιν Φόντα μίλησε για τις δυσκολίες στο να αποδεχθεί τον εαυτό της αλλά και την απόφαση να σταματήσει οριστικά τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλες πλαστικές επεμβάσεις- δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά με την αποδοχή του εαυτού μου, δεν μου είναι εύκολο», είπε η 82χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο Elle Canada. 

Όπως εξήγησε η ίδια, που αναφέρθηκε επίσης στην παλαιότερη μάχη της με την βουλιμία, την οποία δεν κατάφερε να ελέγξει πριν την φτάσει στην ηλικία των 40, σήμερα παλεύει να είναι πιο ειλικρινής και ανοιχτή από ποτέ σχετικά με τις ανασφάλειές της- ειδικά στα social media.

«Προσπαθώ να ξεκαθαρίζω πως ήταν ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για μένα», είπε σχετικά με το πώς χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δημοσιεύω φωτογραφίες στις οποίες δείχνω καταβεβλημένη- μια φορά μου έλειπε ένα δόντι! Αυτό είναι ψεύτικο δόντι», είπε για ένα από τα εμφυτεύματα στο στόμα της. «Είχε βγει σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και το πόσταρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The people who tend to really show up for me—and whom I show up for—are my women friends,” says Fonda. Read the full interview with our March issue cover star now on ELLECanada.com. #ELLECanada #JaneFonda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Canada (@ellecanada) στις


Η διάσημη ηθοποιός, που πρόσφατα αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον ακτιβισμό για την κλιματική αλλαγή, μίλησε επίσης για όσα χρειάστηκε να περάσει στην ζωή της για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

«Έχω ψυχολογικά τραύματα που ποτέ δεν θα ξεπεράσω. Μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι. Μαθαίνεις να τα διώχνεις στην γωνία, τους βάζεις ένα καπέλο [σ.σ. dunce cap, μυτερό καπέλο σε σχήμα κώνου που το φορούσαν ως τιμωρία στους κακούς μαθητές] και τους απαγορεύεις να βγουν προς τα έξω», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here’s me the next morning. I couldn’t get my dress unzipped so I slept in it.. never wanted a husband in my life until now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you’re wondering what I’m doing today... #OnTheSet #GraceAndFrankie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις


Σύμφωνα με την ίδια, μερικές από τις ανασφάλειές της είναι αποτέλεσμα της εποχής στην οποία μεγάλωσε, «μια εποχή που πίστευαν ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες, συναγωνίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να εξολοθρεύσουν η μία την άλλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορούμε να καταφέρουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό που μας καλεί να κάνουμε αυτή η περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας είναι να δράσουμε συλλογικά. Και οι γυναίκες είναι οι πιο δεκτικές στην ιδέα της συλλογικής δράσης», τόνισε η Τζέιν Φόντα,προσθέτοντας πως «τίποτα καλό δεν συμβαίνει χωρίς μαζική κινητοποίηση και χρειαζόμαστε τώρα κάτι τέτοιο να εστιάσει στην κλιματική αλλαγή».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM
Από την Αθήνα στον Αργυρό Λέοντα: Ο Μάριο Μπανούσι και το θέατρο χωρίς λόγια που συγκινεί την Ευρώπη

Πολιτισμός / Ο Μάριο Μπανούσι έγινε το νέο όνομα του ευρωπαϊκού θεάτρου

Λίγο πριν παραλάβει τον Αργυρό Λέοντα Θεάτρου της Μπιενάλε της Βενετίας, ο Μάριο Μπανούσι γίνεται θέμα στην El País και στη Libération. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο ελληνοαλβανός δημιουργός πέρασε από την Αθήνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά θέατρα με ένα έργο χωρίς λόγια, φτιαγμένο από πένθος, μητέρες, μετανάστευση και οικογενειακή μνήμη.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Στο Palazzo Pisani Moretta, ο Ντρις βαν Νότεν εγκαινιάζει τη νέα του Fondazione με περισσότερα από 200 έργα μόδας, τέχνης, craft και design. Η έκθεση The Only True Protest Is Beauty δεν αντιμετωπίζει την ομορφιά ως φυγή από τον κόσμο, αλλά ως έναν τρόπο να μείνεις μέσα του χωρίς να παραδοθείς στην ασχήμια του.
THE LIFO TEAM
Οι Αυτοδίδακτοι: Από τον Θεόφιλο στις μέρες μας

Πολιτισμός / Από τον Θεόφιλο στη Niki de Saint Phalle: Μια έκθεση για τους αυτοδίδακτους της ζωγραφικής

Μια γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, όπου η ανάγκη για έκφραση υπερβαίνει τα όρια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αναδεικνύει την προσωπική διαδρομή μάθησης και δημιουργίας.
THE LIFO TEAM
Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το sequel

Πολιτισμός / Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το σίκουελ

Μετά το άνοιγμα των 217,4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, ο σκηνοθέτης του Michael, Αντουάν Φουκουά, μίλησε στο Deadline για τα επαναληπτικά γυρίσματα των 50 εκατ. δολαρίων, τις σκηνές γύρω από τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν και το υλικό που υπάρχει ήδη για μια πιθανή συνέχεια.
THE LIFO TEAM
Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακουγόντουσαν συνεχώς βογγητά, ο πόνος ήταν πολλαπλάσιος, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου»

Πολιτισμός / Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακούγονταν συνεχώς βογγητά, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου - Αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

Η σημαντική Ελληνίδα συγγραφέας σε μια σπάνια μαρτυρία στο Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περίοδο της Δικτατορίας και των βασανιστηρίων στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ
THE LIFO TEAM
Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Πολιτισμός / Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Ένας εντυπωσιακός κύκλος διονυσιακών τοιχογραφιών σε αίθουσα συμποσίων της Πομπηίας φωτίζει τη σχέση ανάμεσα στο κρασί, την έκσταση, τη μύηση και την κοινωνική ζωή της ρωμαϊκής πόλης.
THE LIFO TEAM
Το The Devil Wears Prada 2 κατηγορείται για στερεοτυπική απεικόνιση ασιατικού χαρακτήρα

Πολιτισμός / Το The Devil Wears Prada 2 κατηγορείται για στερεοτυπική απεικόνιση ασιατικού χαρακτήρα

Ένα clip 38 δευτερολέπτων που παρουσιάζει τη νέα βοηθό της Άντι Σακς, Jin Chao, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε Κίνα, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Χονγκ Κονγκ, με θεατές να κατηγορούν την ταινία ότι επιστρέφει σε παλιά στερεότυπα για Ασιάτες χαρακτήρες ως άχαρους, nerdy και υπερ-μορφωμένους.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Νταγκ Άλαν, ο θρυλικός κάμεραμαν των πολικών ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο

Πολιτισμός / Πέθανε ο Νταγκ Άλαν, ο θρυλικός κάμεραμαν των ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο

Ο Νταγκ Άλαν, ο Σκωτσέζος κάμεραμαν που γύρισε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες άγριας ζωής για τα ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο, πέθανε στα 74 του ενώ έκανε πεζοπορία στο Νεπάλ. Είχε κινηματογραφήσει πιγκουίνους, πολικές αρκούδες, φώκιες και φάλαινες σε μερικά από τα πιο ακραία περιβάλλοντα του πλανήτη, κερδίζοντας οκτώ Emmy και πέντε BAFTA.
THE LIFO TEAM