Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα Facebook Twitter
0

Παραδόξως το κερί «This Smells Like My Vagina» με «άρωμα αιδοίου» που πωλείται στο διαδικτυακό κατάστημα Goop έχει γίνει ανάρπαστο και τώρα η Γκούινεθ Πάλτροου αποκάλυψε το παρασκήνιο.

Η είδηση για το συγκεκριμένο προϊόν έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ γρήγορα viral και η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα αλλά και το όνομα, πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers».

«Βασικά ξεκίνησε σαν αστείο. Ήμουν με τον [αρωματοποιό] Ντάγκλας Λιτλ για το brand του Heretic και χαζολογούσαμε. Κάποια στιγμή μύρισα αυτό το πράγμα και του λέω, "Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου"», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Προφανώς και έκανα πλάκα. Και είχαμε πάρει επίσης [παραισθησιογόνα] μανιτάρια -όχι, όχι δεν είχαμε πάρει», συνέχισε.

 

Καθώς όμως είχε ήδη κάνει τον παραλληλισμό με το δικό της αιδοίο, το όνομα έμεινε. «Οπότε βασικά έμεινε και το βρίσκαμε αστείο αλλά και λίγο πανκ ροκ. Νομίζω οι γυναίκες, πολλές από εμάς, έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένους βαθμούς ντροπής σχετικά με το σώμα μας και γενικά. Οπότε αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο ένα λίγο ανατρεπτικό κερί για όλες εμάς εκεί έξω», εξήγησε η ίδια. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα Facebook Twitter

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο online κατάστημα της Goop, οι Πάλτροου και Λιτλ «δεν κατέληξαν να εμφιαλώσουν ένα αστείο, φοβερό, σέξι και αναπάντεχα όμορφο άρωμα», αλλά σκέφτηκαν πως θα ήταν «τέλειο σαν κερί» και έτσι γεννήθηκε το περίφημο προϊόν.

Το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί «από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας» και το προϊόν κοστίζει 75 δολάρια, ενώ έγινε sold out ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM