Πρόσφατα ο Μάθιου Μακόναχι είπε πως σκοπεύει να κάνει προξενιό στην μητέρα του με τον πατέρα του Χιου Γκραντ και χθες αποκάλυψε την συνέχεια.

 

Με αφορμή την προβολή της ταινίας «The Gentlemen» στη Νέα Υόρκη, δημοσιογράφος του ET Canada συνάντησε τους δυο ηθοποιούς, που έδωσαν νεότερα στοιχεία για την πορεία του «σχεδίου».

 

«Ο πατέρας του είναι 91 ετών, η μητέρα μου 88», αστειεύτηκε ο Μάθιου Μακόναχι. «Ναι, γιατί όχι; Την επόμενη εβδομάδα, υποτίθεται πως θα συναντηθούν και ενδεχομένως δεν θα τους δούμε για την υπόλοιπη νύχτα», σημείωσε ο ίδιος, με τον Χιου Γκραντ να προσθέτει πως το ραντεβού των γονιών τους θα ήταν «πολύ καυτό».

 

Σε περίπτωση δε, που δεν ευδοκιμήσει το συγκεκριμένο προξενιό, ο Μάθιου Μακόναχι λέει πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την μητέρα του «αρκεί οι υποψήφιοι να είναι πάνω από 85 ετών».

 

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή τους στο Mashable, οι δυο ηθοποιοί είχαν κάνει για πρώτη φορά πλάκα σχετικά με μια πιθανή σχέση της μητέρας του Μακόναχι, Μέρι Καθλίν Μακκέιμπ και του πατέρα του Γκραντ, Τζέιμς.

 

Δείτε το βίντεο: