Για την 20χρονη Κέιτλιν που αυτοκτόνησε - Η συγκλονιστική επιστολή του Ρομπι Γουίλιαμς για την αυτόχειρα κόρη φίλου του

Για την 20χρονη Κέιτλιν που αυτοκτόνησε - Η συγκλονιστική επιστολή του Ρομπι Γουίλιαμς για την αυτόχειρα κόρη φίλου του Facebook Twitter
0

Ο Robbie Williams έστειλε μήνυμα κατά των αυτοκτονιών, μιλώντας για την κόρη ενός στενού του φίλου, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η Caitlin O'Reilly, από το Staffordshire, η κόρη του Pete O'Reilly, πέθανε νωρίτερα αυτό το έτος και ο βρετανός τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει για τις αυτοκτονίες με ένα μήνυμα προς τους εκατομμύρια θαυμαστές του στα social media. «Η Caitlin Nicole O'Reilly ήταν ένα όμορφο κορίτσι ηλικίας 20 ετών με όλη τη ζωή μπροστά της. Παρ' όλα αυτά έβαλε τραγικό τέλος. Ο φίλος μου Pete θέλει να προσπαθήσει να βοηθήσει χρησιμοποιώντας αυτό το τραγικό γεγονός για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους νέους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας. Είναι τιμή μου να τον υποστηρίξω για τη μνήμη της Caitlin», ανέφερε ο ποπ σταρ ο οποίος δημοσίευσε μια συγκλονιστική επιστολή με τα λόγια του πατέρα της Caitlin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Caitlin Nicole O’Reilly ❤️ x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie Williams (@robbiewilliams) στις

Η Caitlin η οποία εργαζόταν ως μοντέλο αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου το οποίο περνούσε με φίλους στο Μάντσεστερ.

Ο πατέρας της αναφέρει: «Ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, που μεγάλωσε σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πέρασε τα τελευταία χρόνια δίνοντας ενίοτε μάχη με την ψυχική της υγεία. Η Caitlin δεν είναι πλέον μαζί μας, αλλά θέλω όλοι μας να την θυμόμαστε, όπως και τόσες πολλές άλλες όμορφες ψυχές σε όλο τον κόσμο».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί που δυστυχώς έκαναν την επιλογή να τερματίσουν τη ζωή τους, όταν η δράση θα μπορούσε να είχε εμποδίσει την επιλογή τους. Μαζί, πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτούς που υποφέρουν και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις καταστροφές που προκαλούνται από την αυτοκτονία. Η αντιμετώπιση των συνεπειών, όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει κάνει την επιλογή να τερματίσει τη ζωή του, είναι απίστευτα δύσκολη. Η αυτοκτονία έχει καταστροφικές συνέπειες για όσους μένουν πίσω. Μερικές φορές δεν υπάρχει προειδοποίηση ή εξήγηση. Το μήνυμά μου για τον καθένα που αισθάνεται άσχημα ή που υποφέρει με οποιονδήποτε τρόπο είναι να το αναγνωρίσει αρχικά».

Για την 20χρονη Κέιτλιν που αυτοκτόνησε - Η συγκλονιστική επιστολή του Ρομπι Γουίλιαμς για την αυτόχειρα κόρη φίλου του Facebook Twitter

«Αυτό είναι το πιο θαρραλέο βήμα. Το να καταλάβετε ότι χρειάζεστε βοήθεια. Να είστε γενναίοι. Η συζήτηση είναι ουσιαστική. Σας καλώ να πείτε στους φίλους και τους αγαπημένους σας πώς νιώθετε και να αναζητήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια. Υπάρχουν τόσοι πολλοί οργανισμοί διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν τώρα. Μην υποφέρετε σιωπηλά. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν τεράστιο αντίκτυπο στους νέους. Το bullying επικρατεί και πρέπει να σταματήσει. H Caitlin ήταν πάντα εκεί για τους άλλους».

«Η εκπαίδευση είναι επίσης καθοριστική. Τα σχολεία πρέπει να χρησιμοποιούν οποιεσδήποτε φόρουμ για να βοηθήσουν τους νέους. Τα παιδιά και οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων τους χωρίς να καταφεύγουν στο να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Είναι συγκλονιστικό το πόσοι νέοι αισθάνονται τόσο άσχημα που σκέφτονται να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Η κληρονομιά της κόρης μου θα είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα εξ ονόματός της για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερους από εκείνους που υποφέρουν».

«Παρακαλώ μην κάνετε το μοιραίο λάθος που έκανε η Caitlin. Θυμηθείτε ότι το μέλλον σας είναι γεμάτο ελπίδα, ακόμα κι αν δεν το νομίζετε εκείνη τη στιγμή», καταλήγει η επιστολή του πατέρα που δημοσίευσε ο Robbie Williams.

H επιστολή στα αγγλικά:

Για την 20χρονη Κέιτλιν που αυτοκτόνησε - Η συγκλονιστική επιστολή του Ρομπι Γουίλιαμς για την αυτόχειρα κόρη φίλου του Facebook Twitter
Για την 20χρονη Κέιτλιν που αυτοκτόνησε - Η συγκλονιστική επιστολή του Ρομπι Γουίλιαμς για την αυτόχειρα κόρη φίλου του Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM