Νεκρός στο σπίτι του στη Σεούλ βρέθηκε ο ηθοποιός Cha In-ha από τη Νότια Κορέα, ένας θάνατος που συγκλόνισε την εγχώρια βιομηχανία θεάματος.

 

Το πρακτορείο του 27χρονου σταρ ανακοίνωσε την απώλειά του «με τεράστια θλίψη», ζητώντας παράλληλα στον κόσμο να μην κάνουν εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου.

 

Ο Cha In-ha είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2017 στην ταινία «You, Deep Inside of Me» και πρόσφατα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Love With Flaws».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

홍쥬쓰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 차인하 (@chainha_715) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

구름이 계속 날 따라다닌 날🤝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 차인하 (@chainha_715) στις


Είναι ο τρίτος νεαρός σταρ στη Νότια Κορέα που πεθαίνει σε διάστημα μόλις δυο μηνών. Ο θάνατός του έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από τραγωδίες με πρωταγωνιστές διασήμους στη χώρα, που επίσης έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών.

 

Τον Οκτώβριο και Νοέμβριο αντίστοιχα, οι σταρ της K-pop Sulli και Goo Hara βρέθηκαν επίσης νεκρές στα σπίτια τους. Και των δυο οι θάνατοι θεωρήθηκαν πιθανές αυτοκτονίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

[ November 30, 2019 / Day 7, 47 ] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ fc: 5,594 #goohara #hara #riphara #restinpeacehara #haragoo #kpop #kara #karahara #harakara #karagoohara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choi Sulli/Jinri, Goo Hara (@sullihara) στις


Η απώλειά τους πυροδότησε εκ νέου τις συζητήσεις σχετικά με την πίεση που δέχονται οι σταρ της K-pop, ανάμεσά τους το bullying αλλά και η παρενόχληση από θαυμαστές. Στη περίπτωση της Goo Hara, επισημάνθηκε επίσης το ζήτημα του «spy-cam porn» και των θυμάτων του.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Goo είχε καταθέσει μήνυση εναντίον πρώην συντρόφου της μετά τις απειλές του πως θα κατέστρεφε την καριέρα της δημοσιεύοντας ένα ερωτικό της βίντεο. Τον Αύγουστο, ο ίδιος καταδικάστηκε με αναστολή επειδή της επιτέθηκε και την εκβίαζε. 

 

 

Με πληροφορίες από BBC