Ο Κρις Μάρτιν λέει πως ήταν «πολύ ομοφοβικός» όταν ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του

Ο Κρις Μάρτιν λέει πως ήταν «πολύ ομοφοβικός» όταν ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του Facebook Twitter
0

Ο Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay, μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο και πώς ανακάλυψε την σεξουαλικότητά του. 

«Όταν πήγαινα σχολείο περπατούσα λίγο αστεία και χοροπηδούσα λίγο και ήμουν επίσης πάρα πολύ ομοφοβικός επειδή βασικά σκεφτόμουν, "αν είμαι γκέι, τότε την πάτησα για μια αιωνιότητα" και ήμουν ένα παιδί που ανακάλυπτε την σεξουαλικότητά του», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«"Ίσως είμαι γκέι, ίσως είμαι εκείνο, ίσως είμαι το άλλο, δεν γίνεται να είμαι αυτό", οπότε ήμουν τρομοκρατημένος και μετά περπατούσα και λίγο περίεργα, πήγαινα σχολείο με ένα μάτσο σκληροπυρηνικά παιδιά που επίσης είχαν τα δικά τους και για λίγα χρόνια, βασικά μου έλεγαν, "Είσαι σίγουρα γκέι", κάπως απόλυτα και λίγο επιθετικά. Ήταν πολύ περίεργο για μένα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο διάσημος μουσικός είπε επίσης πως υπήρξε ένα ταξίδι για εκείνον το να συνειδητοποιήσει πως ακόμη και αν ήταν γκέι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. «Οπωσδήποτε είχα αρχίσει να προβληματίζομαι. Περίπου στην ηλικία των 15, δεν ξέρω τι έγινε αλλά ξαφνικά σκέφτηκα, "Εντάξει, και τι έγινε;" και μετά σταμάτησαν όλα σε μια νύχτα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Απλώς σκέφτηκα, "Εντάξει, και τι έγινε αν είμαι γκέι"», λέει στη συνέντευξή του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM