Ο Κάνιε Γουέστ έβγαλε video clip για τις χριστιανικές αξίες μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν και τα παιδιά του

Ο Κάνιε Γουέστ έβγαλε video clip για τις χριστιανικές αξίες μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν και τα παιδιά του Facebook Twitter
2

Το δεύτερο βίντεο από το άλμπουμ «Jesus Is King» με το οποίο προωθεί τις Χριστιανικές αξίες, κυκλοφόρησε ο Κάνιε Γουεστ.


Στο νέο βίντεο, ο 42χρονος ράπερ – πλέον τραγουδιστής gospel – εμφανίζεται μαζί με τη σύζυγό του, Κίμ Καρντάσιαν, και τα παιδιά του στην κορυφή ενός βράχου στο ράντσο του στο Cody.


Λίγο αργότερα, η οικογένεια φαίνεται να περπατά πιασμένη χέρι με χέρι ενώ πιο μετά εμφανίζονται στο πλάνο οχήματα στρατιωτικού τύπου να κατευθύνονται κομβόι προς το μέρος τους. Από τα οχήματα αρχίζουν να κατεβαίνουν μέλη της χορωδίας από την εκκλησία που τον πλαισιώνουν. Ανάμεσά τους βρίσκονται και άλλα μέλη της οικογένειάς του όπως ο πατέρας του αλλά και η πεθερά του, Κρις Τζένερ.

Στο προηγούμενο βίντεο του τραγουδιού "Follow God"που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα το Νοέμβριο,  ο Κάνιε Γουέστ συμπρωταγωνιστεί με τον πατέρα του. 

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Closed on Sunday, you're my Chick-fil-AClosed on Sunday, you my Chick-fil-AHold the selfies, put the 'Gram awayGet your family, y'all hold hands and prayWhen you got daughters, always keep 'em safeWatch out for vipers, don't let them indoctrinateClosed on Sunday, you my Chick-fil-AYou're my number one, with the lemonade"...Μιλάμε από Dylan Thomas και πάνω!
Επίσης: Chick-fil-Ahttps://www.businessinsider.com/how-chick-fil-a-took-over-america-2019-8"Many of the company's values are influenced by the religious beliefs of its late founder, S. Truett Cathy, a devout Southern Baptist. All Chick-fil-A restaurants are closed for business on Sundays,as well as on Thanksgiving and Christmas. The company's stance in opposition to same-sex marriage has been the subject of public controversy."