Η Σάρον Στόουν αναβίωσε τo θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο»

Η Σάρον Στόουν αναβίωσε τo θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» Facebook Twitter
Η Σάρον Στόουν κάνει ξανά το διασημότερο σταυροπόδι του κινηματογράφου, τη σκηνή που συζητήθηκε όσοι καμιά άλλη από το «Βασικό Ένστικτο» (Getty Images/ Ideal Image)
1

Η Σάρον Στόουν αναβίωσε την θρυλική σκηνή με το σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» κατά τη διάρκεια της χθεσινής απονομής των GQ Men of the Year Awards. 

Η σκηνή όπου η Σάρον Στόουν ανοίγει επίτηδες τα σταυρωμένα πόδια της και στη συνέχεια τα ξανασταυρώνει, ενώ την ανακρίνουν αστυνομικοί, έχει γράψει κινηματογραφική ιστορία ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του σινεμά. 

 

Την Πέμπτη, σχεδόν 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ηθοποιός αποφάσισε να αναβιώσει την σκηνή, ανεβαίνοντας να παραλάβει το βραβείο Woman of the Year, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. 

Η 61χρονη ηθοποιός αφού παρέλαβε το βραβείο, κάθισε σε μια καρέκλα στο κέντρο της σκηνής, πριν σταυρώσει τα πόδια της μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα, όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν και ο 19χρονος γιος της, Roan Bronstein.

«Πριν από μερικά χρόνια καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου μού είπε, "Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου επειδή το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχο, αλλά δεν θα δούμε κάτι". Του είπα, "εννοείται". Δεν ήξερα πως εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», είπε η Σάρον Στόουν, ενθαρρύνοντας το κοινό να αναπαραστήσει την στιγμή μαζί της. 

«Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για Γυναίκα της Χρονιάς, επειδή υπήρξε μια εποχή που το μόνο που ήμουν, ήταν ένα αστείο», πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ομιλία της.

Η Σάρον Στόουν αναβίωσε τo θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» Facebook Twitter
(Getty Images/ Ideal Image)
Η Σάρον Στόουν αναβίωσε τo θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» Facebook Twitter
(Getty Images/ Ideal Image)

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια