H Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram και το εγκαινίασε με μία της selfie με τα Φιλαράκια

H Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram και το εγκαινίασε με μία της selfie με τα Φιλαράκια Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και πρώτη της ανάρτηση ήταν μία selfie στην οποία ποζάρει μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια

«Τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου Instagram», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον η οποία φαίνεται να χαμογελάει στη φωτογραφία παρέα με τη Λίζα Κούντροου, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Μάθιου Πέρι, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Ματ ΛεΜπλανκ. «Οι φίλοι με λένε Τζεν», έγραψε η Άνιστον στην περιγραφή του λογαριασμού της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Σε λιγότερο από μία ώρα η Τζένιφερ Άνιστον συγκέντρωσε πάνω από 200.000 followers, ενώ με τη σειρά της ακολούθησε την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Άνταμ Σάντλερ, τον Ντέιβιντ Σπέιντ και τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Θερού. Μέσα σε δύο ώρες η φωτογραφία ξεπέρασε το 1.700.000 likes. 

Η Κόρτνεϊ Κοξ είχε εγκαινιάσει το προφίλ της στο Instagram τον Ιανουάριο. Και η πρώτη ανάρτηση της Κοξ είχε σχέση με τα Φιλαράκια, καθώς εμφανίστηκε με την Έλεν Ντε Τζενέρις και τη Λίζα Κούντροου στον διάσημο καναπέ της σειράς. «Γεια σου Instagram. Είμαι εδώ με μία μικρή βοήθεια από τους φίλους μου». 

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η Κοξ δημοσίευσε μία σέλφι της παρέα με την Τζένιφερ Άνιστον, και Ματ Λε Μπλανκ συγκινώντας τους φίλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM