Τα Φιλαράκια: Η σέλφι των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ στο Instagram

Τα Φιλαράκια: Η σέλφι των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ στο Instagram Facebook Twitter
1

Μια μικρή επανένωση των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ, που πρωταγωνίστησαν στην σειρά του NBC Τα Φιλαράκα, προκάλεσε πάταγο στο Instagram. 

Η Κόρτνεϊ Κοξ που υποδύθηκε την Μόνικα Γκέλερ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την συνάντησή της με τους Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι Τριμπιάνι) και Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ Γκριν). «Είναι μια σπάνια βραδιά και την αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A rare night and I love it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Η σέλφι έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes και αναρίθμητα σχόλια και ενώ η συζητήσεις για τη θρυλική σειρά έχουν φουντώσεις καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα της στο Tribeca TV Festival. Παρά τα σενάρια που ήθελαν τους δημιουργούς της σειράς να σκέφτονται το 'reboot' ή το 'reunion' της, οι ίδιοι απέκλεισαν κατηγορηματικά τα ενδεχόμενα

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω πως η κατάσταση θαυμασμού με τους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς "Τα Φιλαράκια" έχει, εδώ και καιρό, αρχίζει και κουράζει. Όλοι τους αξιόλογοι ηθοποιοί που όμως έχουν πραγματοποιήσει και πολλούς, άλλους ρόλους στο ενεργητικό τους.Θεωρώ θλιβερό το γεγονός που οι παρουσίες τους συνδέονται μόνο με αυτό το, παλιακό πια, σήριαλ, που εκτός των άλλων, κυρίως οι εμφανίσεις των ιδίων πρωταγωνιστών δεν έχουν σχέση με τους τότε, καθώς μεγάλωσαν οι άνθρωποι. ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!...Σε περιστατικό που διηγήθηκε ο ηθοποιός Ματ ΛεΜπλάνκ (Joey Tribbiani) ως δυσάρεστο, τον σταμάτησε ένας νεαρός και του είπε πως μοιάζει πολύ με τον Joe Tribbiani (όχι με τον Ματ ΛεΜμλάνκ...) και τον ρώτησε εάν είναι ο πατέρας του!... Ο ΛεΜπλάνκ του απάντησε πως δεν είναι ο πατέρας αλλά ο ίδιος ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο αυτό.Προσωπικά τη σειρά αυτή δεν μπορώ να την παρακολουθώ πια, παρότι αξιολογότατη και πολύ έξυπνη για την εποχή της (με στοιχεία της τότε εποχής), όπως έγραψα και πριν, πάλιωσε. Ξεκίνησε το 1994 (25 χρόνια πριν) και τερματίστηκε το 2004 (15 χρόνια πριν).Οι σημερινές ηλικίες των ηθοποιών και πόσο ήταν όταν η σειρά ολοκληρώθηκε:Τζένιφερ Άνιστον : 50 (2004: 35)Κόρτνεϊ Κοξ: 55 (2004: 40)Λίζα Βάλερι Κούντροου: 56 (2004: 41)Λίζα Βάλερι Κούντροου: 52 (2004: 37)Μάθιου Πέρι: 50 (2004: 35)Ντέιβιντ Σουίμερ: 52 (2004: 37)Μαζί με τους ηθοποιούς που μεγάλωσαν και ωρίμασαν, παραμένοντας όλοι τους γοητευτικότατοι, αξιαγάπητοι και αξιοθαύμαστοι, άλλαξαν και οι συνθήκες γενικότερα, κάτι που οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς δεν μπορούν να δεχτούν. Θέλω τους σημερινούς ηθοποιούς σε σημερινές καταστάσεις, με τίποτα την αναβίωση των συγκεκριμένων ρόλων που τους έχουν "στοιχειώσει" και που ευτυχώς είναι κάτι που δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, αλλά και τους ίδιους τους ηθοποιούς.