Η Ριάνα εντυπωσιάζει με το έκτο της εξώφυλλο στη Vogue

Η Ριάνα εντυπωσιάζει με το έκτο της εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter
0

Η Ριάνα σπάει ένα ρεκόρ των media κάνοντας το έκτο  εξώφυλλό της στο περιοδικό Vogue, σε σύντομο σχετικά διάστημα.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνόδευσε αυτή τη δημοσίευση γράφοντας τα εξής: «Είμαι πραγματικά υπερήφανη που βρίσκομαι σε ακόμη ένα εξώφυλλο του @voguemagazine». Μάλιστα, στη φωτογραφία αυτή η γνωστή τραγουδίστρια φορά ένα δικό της δημιούργημα από την εταιρία Fenty Beauty. 

Στη λήψη που έγινε για το εξώφυλλο, η Ριάνα φοράει ένα τούλι-κουκούλα, το οποίο και έχει συνδυάσει με ένα λαμπερό make up look. Κάτω από αυτήν την κουκούλα φαίνονται τα μαύρα της μαλλιά και τα μακριά της σκουλαρίκια, ενώ η ίδια επέλεξε να κεντράρει στον φακό του φωτογράφου. 

Χάρη σε αυτό το έκτο της εξώφυλλο, η Ριάνα εξακολουθεί να διατηρεί το ρεκόρ με το μεγαλύτερο αριθμό εξωφύλλων στην Αμερικανική Vogue που να αφορά σκουρόχρωμες γυναίκες. 

Τα προηγούμενα εξώφυλλά της στο Αμερικανικό περιοδικό ήταν τον Απρίλιο του 2011, τον Νοέμβριο του 2012, τον Μάρτιο του 2014, τον Απρίλιο του 2016 και τον Ιούνιο του 2018. Τέλος, το νέο εξώφυλλο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 16 Οκτωβρίου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So proud to be on another cover of @voguemagazine wearing my own designs from @fenty !!! On stands October 16th! Photographer : @ethanjamesgreen Fashion Editor: @tonnegood Hair: @yusefhairnyc Makeup: Kanako Takase

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Με πληροφορίες από το Design Taxi

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM