«Συμπεριφέρθηκε σαν γουρούνι»: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει για τον Χάρβεϊ Γουάνστιν

«Συμπεριφέρθηκε σαν γουρούνι»: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει για τον Χάρβεϊ Γουάνστιν Facebook Twitter
0

Δυο χρόνια μετά τις κατηγορίες που ήρθαν στο φως εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για την σχέση της μαζί του, με τον οποίο συνεργάστηκε στο θρίλερ «Derailed» το 2005.

Σε συνέντευξή της στο Variety, η διάσημη ηθοποιός περιγράφει πώς ο Αμερικανός παραγωγός προσπάθησε να την υποχρεώσει να φορέσει μια δημιουργία του οίκου Marchesa, συνδιαχειρίστρια του οποίου είναι η τότε σύζυγος του Γουάινστιν, Τζορτζίνα Τσάπμαν. Ο Γουάνστιν επισκέφτηκε την Άνιστον στο Λονδίνο όπου γίνονταν τα γυρίσματα, περίπου την ίδια περίοδο με την εμφάνιση του οίκου μόδας.

«Θυμάμαι μου είπε, "Εντάξει, βασικά θα ήθελα να φορέσει ένα από αυτά στην πρεμιέρα". Και κοίταξα την συλλογή και τότε δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα. Δεν ήταν για μένα», λέει η ηθοποιός. «Μου είπε, "Πρέπει να βάλεις το φόρεμα". Αυτό ήταν το μοναδικό bullying που δέχτηκα. Του απάντησα, "Όχι δεν θα βάλω αυτό το φόρεμα"», προσθέτει η Τζένιφερ Άνιστον, που τελικά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Chanel. 

«Συμπεριφέρθηκε σαν γουρούνι»: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει για τον Χάρβεϊ Γουάνστιν Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Άνιστον με Chanel στην πρεμιέρα του «Derailed» το 2015.

Η Τζένιφερ Άνιστον περιέγραψε επίσης μια άβολη στιγμή της με τον Χάρβεϊ Γουάνστιν στη διάρκεια ενός γεύματος για την πρεμιέρα της ταινίας. 

«Θυμάμαι καθόμουν στο τραπέζι με τον Κλάιβ [Όουεν] και τους παραγωγούς μας κι ένας φίλος μου καθόταν μαζί μου. [Ο Γουάινστιν] ήρθε κυριολεκτικά στο τραπέζι και είπε στον φίλο μου, "Σήκω πάνω!" και εγώ αντέδρασα, "Ω Θεέ μου". Οπότε ο φίλος μου σηκώθηκε και μετακινήθηκε και κάθισε ο Χάρβεϊ. Ήταν μια τόσο αηδιαστική κίνηση ανωτερότητας, συμπεριφέρθηκε σαν γουρούνι».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Γουάιστιν αποδέχθηκε την άρνησή της για το φόρεμα, η Άνιστον απάντησε: «Ε και, τι θα μπορούσε να κάνει; Να έρθει εδώ και να με αναγκάσει να το φορέσω;».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM