Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino

Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
3

H Kάια Γκέρμπερ έκανε την πρώτη πραγματικά αποκαλυπτική εμφάνισή της σε πασαρέλα καθώς πλέον ως ενήλικη, μπορεί να τολμήσει περισσότερο με το γυμνό.

Η κόρη - και για πολλούς διάδοχος- της Σίντι Κρόφορντ, έκλεισε τα 18 τον περασμένο μήνα, έχοντας ήδη μια τριετία καριέρας σε πασαρέλες και εξώφυλλα περιοδικών. Η Κάια είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή και επιλέγεται από τους μεγαλύτερους και εμβληματικούς οίκους, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Πλέον, με την ενηλικίωσή της, μπορεί χωρίς αναστολές να φορέσει πιο τολμηρά ρούχα σχεδιαστών, κάτι που έγινε χθες στο Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

valentino @maisonvalentino @pppiccioli #joemckenna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η Κάια Γκέρμπερ εμφανίστηκε στο σόου του Valentino για τη συλλογή Ready To Wear Spring-Summer 2020. Η 18χρονη φόρεσε μια διάφανη μπλούζα με ένα σακάκι, το οποίο όμως άνοιγε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας και αποκάλυπτε το στήθος της. Αν και κάποιοι τίτλοι σπεύδουν να το «πουλήσουν» ως ατύχημα τύπου «wardrobe malfunction», το ρούχο φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν θα μπορούσε να κρύψει κάτι εφόσον η νεαρή δεν φορούσε σουτιέν. Η Κάια Γκέρμπερ έβαλε μάλιστα και το χέρι στην τσέπη παραμερίζοντας το σακάκι.

Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
 
Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μην πας μακριά, μείνε Ελλάδα. Έχουμε μάθει τα πάντα-όλα για τους πανέμορφους και ταλαντούχους γόνους ηθοποιών, παρουσιαστών κλπ. Έχουν, φαίνεται, το κληρονομικό χάρισμα.