Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino

Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
3

H Kάια Γκέρμπερ έκανε την πρώτη πραγματικά αποκαλυπτική εμφάνισή της σε πασαρέλα καθώς πλέον ως ενήλικη, μπορεί να τολμήσει περισσότερο με το γυμνό.

Η κόρη - και για πολλούς διάδοχος- της Σίντι Κρόφορντ, έκλεισε τα 18 τον περασμένο μήνα, έχοντας ήδη μια τριετία καριέρας σε πασαρέλες και εξώφυλλα περιοδικών. Η Κάια είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή και επιλέγεται από τους μεγαλύτερους και εμβληματικούς οίκους, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Πλέον, με την ενηλικίωσή της, μπορεί χωρίς αναστολές να φορέσει πιο τολμηρά ρούχα σχεδιαστών, κάτι που έγινε χθες στο Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

valentino @maisonvalentino @pppiccioli #joemckenna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η Κάια Γκέρμπερ εμφανίστηκε στο σόου του Valentino για τη συλλογή Ready To Wear Spring-Summer 2020. Η 18χρονη φόρεσε μια διάφανη μπλούζα με ένα σακάκι, το οποίο όμως άνοιγε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας και αποκάλυπτε το στήθος της. Αν και κάποιοι τίτλοι σπεύδουν να το «πουλήσουν» ως ατύχημα τύπου «wardrobe malfunction», το ρούχο φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν θα μπορούσε να κρύψει κάτι εφόσον η νεαρή δεν φορούσε σουτιέν. Η Κάια Γκέρμπερ έβαλε μάλιστα και το χέρι στην τσέπη παραμερίζοντας το σακάκι.

Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
Κάια Γκέρμπερ - Ενήλικη πια, κάνει το πρώτο free the nipple στην πασαρέλα του Valentino Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
 
Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μην πας μακριά, μείνε Ελλάδα. Έχουμε μάθει τα πάντα-όλα για τους πανέμορφους και ταλαντούχους γόνους ηθοποιών, παρουσιαστών κλπ. Έχουν, φαίνεται, το κληρονομικό χάρισμα.