LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter
H Mέγκαν Φοξ με τα τρία της αγόρια και τον Μπράιαν Όστον Γκριν
8

Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δήλωσε πως ενθαρρύνει τον γιο της Νώε να μην απολογείται σε κανέναν καθώς μίλησε για το πώς ο εξάχρονος ντύνεται με φορέματα για να πάει στο σχολείο.

Την Πέμπτη, η 33χρονη ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή The Talk και μίλησε για το 6χρονο αγόρι της, το παιδί που έχει κάνει με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν. Το ζευγάρι έχει επίσης δύο ακόμη γιους, 3 και 5 ετών.

Η Φοξ συζήτησε για το πώς ο Νώε αγαπά την μόδα και συχνά φοράει ό, τι θέλει στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, παρά την αρνητική ανάδραση και κριτική από τους συμμαθητές του. «Μερικές φορές, ο ίδιος επιλέγει φορέματα. Και τον στέλνω σε  πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ». «Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία  σε όσα λέει κάποιος άλλος», συνέχισε η Φοξ.

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter

Η ηθοποιός αφηγείται μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν εκείνος φόρεσε ξανά φόρεμα. Η Μέγκαν Φοξ είπε ότι ο γιος της γύρισε σπίτι και πώς ρώτησε πώς πήγε το σχολείο και αν σχολίασαν κάτι οι φίλοι του. «Μου απάντησε πως υπήρχαν ορισμένα αγόρια που γέλασαν, αλλά πως δεν τον νοιάζει».

Εκτός από τη μαμά πάντως, τις ίδιες αντιλήψεις έχει και ο πατέρας του Νώε ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη στήριξη που προσφέρει στις ελεύθερες επιλογές του γιου του. Ο ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε ρωτηθεί αν ενοχλείται από σχόλια για το ντύσιμο του Νώε. «Έχω ακούσει κόσμο να σχολιάζει πως δεν συμφωνεί με το να επιλέγει φορέματα. Και τους απαντάω πως δεν με ενδιαφέρει. Είναι μικρός, και αν θέλει να τα φορά, τότε μπορεί να το κάνει».«Είναι η δική του ζωή και δεν κάνει κακό σε κανέναν. Μπορεί να φοράει ότι θέλει αυτός» είπε.

Πολιτισμός
8

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM