Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Ακρόπολη: «Αισθάνομαι ευλογημένη»

Η Κέιτ Άπτον κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Ακρόπολη: «Αισθάνομαι ευλογημένη» Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Άπτον βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα, κοινοποιώντας στο Instagram αρκετές φωτογραφίες όπου αποθεώνει μεταξύ άλλων την χώρα μας, τις ελληνικές θάλασσες αλλά και την Ακρόπολη.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και σούπερμοντελ δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, από στιγμές χαλάρωσης σε σκάφος. «Ρουφώντας τον ελληνικό ήλιο», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Soaking up the Grecian sun ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις


Σε μια άλλη φωτογραφία από τις διακοπές της, η Άπτον, διευκρίνισε ότι «ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου να δω την Ακρόπολη».

«Είναι γνωστό ως βασικό σύμβολο της ελληνικής κληρονομιάς και μεγαλείου... Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι επιτέλους σε θέση να το δω από κοντά! Μου αρέσει να μαθαίνω για τον πολιτισμό και την ιστορική αξία που προσφέρουν αυτά τα καταπληκτικά μνημεία. Αισθάνομαι ευλογημένη που εξερευνώ τόσο μεγάλη ομορφιά εδώ στην Ελλάδα» έγραψε η Κέιτ Άπτον.


Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο το 2018 την κόρη της, Ζενεβιέβ, που απέκτησε με τον Αμερικανό παίκτη του μπέιζμπολ Τζάστιν Βερλάντερ (των Detroit Tigers).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Breathtaking views at the Amanzoe! Overlooking the coast has me feeling so serene... Another great trip in the books! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Odeon of Herod Atticus! This was a large theater located in the Acropolis of Athens... stunning in every sense! ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

VIEWS 😍 Any guesses where I might be?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM