Ανάρπαστο το τεύχος της Vogue που επιμελήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Ανάρπαστο το τεύχος της Vogue που επιμελήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Ανάρπαστο έχει γίνει το νέο τεύχος της βρετανικής Vogue, που επιμελήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ καθώς ουρές σχηματίστηκαν σήμερα έξω από πολλά καταστήματα από αναγνώστριες, κυρίως, που ήθελαν να το αποκτήσουν.

Η Μέγκαν Μάρκλ, δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, που γέννησε το πρώτο της παιδί τον Μάιο, συνεργάστηκε για επτά μήνες με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Έντουαρντ Ένινφουλ για το τεύχος Σεπτεμβρίου, όπου φιγουράρουν στο εξώφυλλο 15 γυναίκες, οι οποίες θεωρούνται «Δυνάμεις για την Αλλαγή».

«Ήθελα να είμαι από τις πρώτες... και έχω ενθουσιαστεί» δήλωσε η Βανέσα Φόρστνερ, 29 ετών, μια πωλήτρια πολυτελών αυτοκινήτων, που στάθηκε στην ουρά έξω από το κατάστημα Conde Nast Worldwide News στο κέντρο του Λονδίνου. Από την πλευρά της, η Σάντρια Πλάμερ, 55 ετών, που επίσης περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να αγοράσει το περιοδικό, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τα πρόσωπα που επέλεξε η Μέγκαν.

«Είναι ξεχωριστό (τεύχος), διότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει αναλάβει την αρχισυνταξία αυτόν τον μήνα και... είναι κάτι που θα συμβεί μια φορά στα χίλια χρόνια, πρόκειται για ένα συλλεκτικό τεύχος, επομένως είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που αγόρασα δύο τεύχη τώρα» εξήγησε η 55χρονη αναγνώστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing the September 2019 issue of #BritishVogue, guest-edited by HRH The Duchess of Sussex @SussexRoyal. Entitled #ForcesForChange, the cover features 15 world-leading women who are reshaping public life for global good, and were personally chosen by The Duchess of Sussex, and British Vogue’s editor-in-chief @Edward_Enninful. The 16th slot – which, in print, appears as a mirror – is intended by The Duchess to show how you are part of this collective moment of change too. Click the link in bio to read about how The #DuchessOfSussex became the first guest editor of the September issue in the magazine’s 103-year history. Photographed in New York, Stockholm, London and Auckland by @TheRealPeterLindbergh, with fashion editors @Edward_Enninful and @TheRealGraceCoddington, hair by @BartPumpkin and @SergeNormant, make-up by @TheValGarland and @Diane.Kendal, nails by @LorraineVGriffin and @YukoTsuchihashi. On newsstands Friday 2 August. Starring: @AdwoaAboah @AdutAkech @SomaliBoxer @JacindaArdern @TheSineadBurke @Gemma_Chan @LaverneCox @JaneFonda @SalmaHayek @FrankieGoesToHayward @JameelaJamilOfficial @Chimamanda_Adichie @YaraShahidi @GretaThunberg @CTurlington

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

Η 37χρονη Μαρκλ επισήμανε, σε μια ανακοίνωση, ότι στόχος της ήταν να τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού στο τεύχος Σεπτεμβρίου, που συνήθως έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις, και να αναδείξει τις «αξίες, τους σκοπούς και τους ανθρώπους που επιδρούν στον κόσμο σήμερα».

Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμούν προσωπικότητες όπως η έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντεν, η πυγμάχος Ράμλα Άλι και η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ. «Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα, από τις "Δυνάμεις για την Αλλαγή" που θα βρουν σε αυτές τις σελίδες» υπογράμμισε η Μέγκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM