Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βαφτίστηκε σήμερα σε μία κλειστή τελετή με ελάχιστους προσκεκλημένους, από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Ο κατά κόσμον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ βαφτίστηκε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνσδρορ και η βασιλική οικογένεια έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες. 

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τη βάφτιση μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους, ενώ η βασίλισσα δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή λόγω υποχρεώσεων. Οι γονείς επέλεξαν να αποκλείσουν τον Τύπο και το κοινό και να μην αποκαλύψουν ούτε καν τα ονόματα των νονών.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται την χαρά τους με τους πολίτες που υπήρξαν απίστευτα υποστηρικτικοί από τότε που γεννήθηκε ο γιος του. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας να υποδεχτείτε τον πρωτότοκό τους και να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Οι Υψηλότητές τους αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί, που απόλαυσαν αυτή την ημέρα με την οικογένεια και τους νονούς του Άρτσι», έγραψαν μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. 

Ο φωτογράφος μόδας Chris Allerton που είχε αναλάβει τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, κλήθηκε ξανά για να απαθανατίσει και αυτή την τελετή. Αν και σπάνε αρκετοί κανόνες του πρωτόκολλου με την τελετή αυτή, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ακολούθησαν κάποιες από τις βασιλικές παραδόσεις: έτσι, ο Άρτσι φόρεσε ένα χειροποίητο αντίγραφο της βασιλικής ρόμπας που είχε δημιουργηθεί για την μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας ενώ χρησιμοποιήθηκε αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Στην πρώτη, ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Άρτσι στην αγκαλιά των γονιών του στον Κήπο των Ρόδων ενώ στην οικογενειακή φωτογραφία είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ καθώς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ. Στο στιγμιότυπο ποζάρουν επίσης οι θείες των Χάρι και Ουίλιαμ, Σάρα ΜακΚόρκοντειλ και η Τζέιν Φέλοουζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM