Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βαφτίστηκε σήμερα σε μία κλειστή τελετή με ελάχιστους προσκεκλημένους, από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Ο κατά κόσμον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ βαφτίστηκε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνσδρορ και η βασιλική οικογένεια έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες. 

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τη βάφτιση μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους, ενώ η βασίλισσα δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή λόγω υποχρεώσεων. Οι γονείς επέλεξαν να αποκλείσουν τον Τύπο και το κοινό και να μην αποκαλύψουν ούτε καν τα ονόματα των νονών.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται την χαρά τους με τους πολίτες που υπήρξαν απίστευτα υποστηρικτικοί από τότε που γεννήθηκε ο γιος του. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας να υποδεχτείτε τον πρωτότοκό τους και να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Οι Υψηλότητές τους αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί, που απόλαυσαν αυτή την ημέρα με την οικογένεια και τους νονούς του Άρτσι», έγραψαν μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. 

Ο φωτογράφος μόδας Chris Allerton που είχε αναλάβει τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, κλήθηκε ξανά για να απαθανατίσει και αυτή την τελετή. Αν και σπάνε αρκετοί κανόνες του πρωτόκολλου με την τελετή αυτή, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ακολούθησαν κάποιες από τις βασιλικές παραδόσεις: έτσι, ο Άρτσι φόρεσε ένα χειροποίητο αντίγραφο της βασιλικής ρόμπας που είχε δημιουργηθεί για την μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας ενώ χρησιμοποιήθηκε αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν τον γιο τους: Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter

Στην πρώτη, ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Άρτσι στην αγκαλιά των γονιών του στον Κήπο των Ρόδων ενώ στην οικογενειακή φωτογραφία είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος, η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ καθώς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ. Στο στιγμιότυπο ποζάρουν επίσης οι θείες των Χάρι και Ουίλιαμ, Σάρα ΜακΚόρκοντειλ και η Τζέιν Φέλοουζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ