Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ Facebook Twitter
H Nταϊάνα είχε δεχθεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Σωματοφύλακας
0

Την αποκάλυψη πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα συζητούσε το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε σίκουελ της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», έκανε ο Κέβιν Κόστνερ.

Μιλώντας στο PeopleTV, ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο που είχε γυρίσει την πρώτη μεγάλη επιτυχία με την τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον ήθελε να κυκλοφορήσει και το Bodyguard 2.

Το 2012, ο Κόστνερ είχε μιλήσει πρώτη φορά για το πρότζεκτ, εξηγώντας ότι η πλοκή θα είχε να κάνει με έναν σωματοφύλακα που θα έπρεπε να προστατεύει τη Νταϊάνα από παπαράτσι. Είπε ότι ένα πρώτο πλάνο για το σενάριο έφτασε στο γραφείο του την ημέρα που η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κέβιν Κόστνερ Facebook Twitter

Ο Κόστνερ είπε τώρα πως ο ίδιος είχε συζητήσει με την Νταϊάνα για το έργο και μάλιστα οι δυο τους μίλησαν και για τις ενδεχόμενες ερωτικές σκηνές που προβλέπονταν μεταξύ τους.

«Θυμάμαι απλά ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο και εκείνη έθεσε την ερώτηση:"Θα έχουμε και σκηνή με φιλιά;" », αφηγείται ο σταρ. Ωστόσο σημειώνει πως τον ρώτησε πολύ σεμνά και πως ήταν νευρική γιατί η ζωή η ζωή της ήταν πολύ εκτεθειμένη. Της απάντησε πως «ναι, θα υπάρχουν κάποιες σκηνές», αλλά και πως μπορούσαν να το εξετάσουν περισσότερο.

Ο Κόστνερ δήλωσε πως οι συνομιλίες είχαν ξεκινήσει με διαμεσολάβηση της Σάρα Φέργκιουσον και πως ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός. «Σέβομαι πάντα τη Σάρα γιατί είναι αυτή που άνοιξε τη συζήτηση μας και δεν είπε ποτέ, γιατί δεν το κάνετε με μένα; Είμαι και εγώ πριγκίπισσα », είπε ο αμερικανός ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM