Η Ιαπωνία νίκησε την Καρντάσιαν - Κάνει πίσω για τα εσώρουχα μετά την οργή εναντίον της

Η Ιαπωνία νίκησε την Καρντάσιαν - Κάνει πίσω για τα εσώρουχα μετά την οργή εναντίον της Facebook Twitter
1

Η οργή της Ιαπωνίας και η διεθνείς αντιδράσεις ανάγκασαν την Κιμ Καρντάσιαν να υποχωρήσει στο θέμα της ονομασίας Kimono που είχε δώσει σε σειρά εσωρούχων της.

Οι πρώτες αντιδράσεις ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα καθώς έγινε η ανακοίνωση πως έρχεται η νέα σειρά εσωρούχων Kimono με την υπογραφή της ριάλιτι σταρ. Αλλά, η Ιαπωνία δεν χάρηκε καθόλου με τα νέα και ξεκίνησε ένα μπαράζ αντιδράσεων. Η Καρντάσιαν υπερασπίστηκε την απόφασή της να δώσει το όνομα της παραδοσιακής ιαπωνικής ενδυμασίας στα εσώρουχά της με δήλωση στους ΝΥΤ.

Τελικά, πριν από λίγη ώρα, η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε την «ήττα» της και πως αλλάζει όνομα στα εσώρουχα. Η Καρντάσιαν εξηγεί πως «ήταν δυνατό για μένα μετά από όλα αυτά τα χρόνια να έχω άμεση επικοινωνία με τους φανς μου και το κοινό. Ακούω πάντα, μαθαίνω και μεγαλώνω - εκτιμώ τόσο το πάθος και τις διαφορετικές οπτικές που φέρνουν οι άνθρωποι σε μένα», λέει εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να υποχωρήσει.

Δεν ανακοίνωσε ακόμη το νέο όνομα και είπε πως θα επανέλθει. Εκτός από χιλιάδες σχόλια και διαδικτυακές καμπάνιες, η Καρντάσιαν δέχθηκε και την έντονη αντίδραση του δημάρχου του Κιότο ο οποίος την κάλεσε να μη χρησιμοποιήσει το όνομα Κimono.

To ποστ με το οποίο η Καρντάσιαν ανακοίνωσε πως τα εσώρουχα δεν θα έχουν το όνομα Κimono:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Being an entrepreneur and my own boss has been one of the most rewarding challenges I’ve been blessed with in my life. What’s made it possible for me after all of these years has been the direct line of communication with my fans and the public. I am always listening, learning and growing - I so appreciate the passion and varied perspectives that people bring to me. When I announced the name of my shapewear line, I did so with the best intentions in mind. My brands and products are built with inclusivity and diversity at their core and after careful thought and consideration, I will be launching my Solutionwear brand under a new name. I will be in touch soon. Thank you for your understanding and support always.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM