Στην ακύρωση των συναυλιών τους προχώρησαν οι Megadeth καθώς ο Ντέιβ Μαστέιν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα.


Ο φρόντμαν του συγκροτήματος έκανε την ανακοίνωση μέσω του site της μέταλ μπάντας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

 


«Είναι κάτι που χρειάζεται τον σεβασμό και την ευθεία αντιμετώπιση», γράφει ο τραγουδιστής συμπληρώνοντας ότι «έχουμε ξανασυναντήσει δυσκολίες»


«Συνεργάζομαι στενά με τους γιατρούς μου και έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο θεραπείας για το οποίο δίνουν ποσοστό επιτυχίας 90%. Η θεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει» αναφέρει ο Μαστέιν στην ανάρτησή του.


Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των προγραμματισμένων συναυλιών έχουν ακυρωθεί, η τουρ του συγκροτήματος «Megacruise», πρόκειται να μεταφερθεί τον Οκτώβριο και «η μπάντα θα είναι σε φόρμα» ενημέρωσε τους φαν του ο Μαστέιν μέσω της ανακοίνωσής του.

 

View this post on Instagram

Tout le monde is with you, Dave. We all love you and are with you ??????? @davemustaine

A post shared by ???????? ??????? (@cristinascabbia) on

 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το γκρουπ θα εργαστεί πυρετωδώς για το νέο άλμπουμ, το follow up μετά το βραβευμένο με Grammy «Dystopia», μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του.


«Είμαι τόσο ευγνώμον για την ομάδα μου, την οικογένειά μου, τους γιατρούς, τα μέλη του γκρουπ και τόσους άλλους» αναφέρει λέγοντας πως «θα σας ενημερώνω για κάθε νέα εξέλιξη» δίνοντας υπόσχεση για επάνοδο.

 

Ο θρυλικός μουσικός μετά την ανακοίνωσή του δέχτηκε θερμά μηνύμματα υποστήριξης από θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες του. 

 

Με πληροφορίες από BBC