Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει ξέφρενα σχεδόν ένα μήνα μετά την επέμβαση καρδιάς

Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει ξέφρενα σχεδόν ένα μήνα μετά την επέμβαση καρδιάς Facebook Twitter
0

Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση καρδιάς, ο Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως είναι απολύτως καλά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που χορεύει ξέφρενα. 

Ο 75χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones, που υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του, που τον έκαναν διάσημο.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την επέμβαση, ο Μικ Τζάγκερ είχε ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την υποστήριξη. «Νιώθω πολύ καλύτερα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας και το προσωπικό του νοσοκομείου για την απίστευτη δουλειά», είχε γράψει τότε σε μήνυμά του στο Twitter.

Λόγω της επέμβασης, οι Rolling Stones ανέβαλαν την περιοδεία που είχαν προγραμματίσει τότε και εικάζεται πως θα ξεκινήσει τελικά τον Ιούλιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM