Ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, ανέφερε πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πιθανόν να μην δώσει ποτέ ξανά συναυλία. 

 

Ο Λάρι Ρούντολφ, σε συνέντευξή του στο ΤΜΖ, ανέφερε πως ως ένας άνθρωπος που καθοδηγεί την καριέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και βασιζόμενος στις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει τόσο εκείνος όσο και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί της, είναι σαφές πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί στο Λας Βέγκας στο κοντινό μέλλον και πιθανότατα ποτέ ξανά. Οι ισχυρισμοί του Ρούντλφ έρχονται λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Σπίαρς σε δικαστήριο για τον ορισμό του πατέρα της ως «διαχειριστή».

 

Υπενθυμίζεται πως εδώ και μια δεκαετία υπεύθυνος για τη Σπίαρς έχει ορισθεί από δικαστήριο ο πατέρας της Τζέιμι, ο οποίος διαχειρίζεται όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις της τραγουδίστριας. Ωστόσο, πρόσφατα, η Σπιάρς σκέφτεται την προσβολή της απόφασης σύμφωνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι αποφάσισε το δικαστήριο την προηγούμενη Παρασκευή είναι άγνωστο. Ο μάνταζερ της Σπίαρς δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση αλλά γνωρίζει τα ιατρικά και ψυχικά ζητήματα που λέγεται πως ταλαιπωρούν την τραγουδίστρια από τον Ιανουάριο που ανέβαλε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας μετά την ασθένεια του πατέρα της. Πρόσφατα η Σπίαρς πέρασε πάνω από ένα μήνα σε μονάδα ψυχικής υγείας. 

 

«Ήταν η τέλεια καταιγίδα», ανέφερε ο Ρούντολφ. «Έπρεπε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις της γιατί τα φάρμακά της δεν έκαναν δουλειά και είχε αποδιοργανωθεί από την αρρώστια του πατέρα της», πρόσθεσε αναφέροντας ακόμα πως το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η Σπίαρς είχε δηλώσει πρόθυμη να κάνει περιοδεία, είχε εξαφανιστεί για μήνες. «Σίγουρα δεν θέλει να δώσει συναυλία τώρα», είπε ο Ρούντολφ. Ο μάνατζερ της Σπίαρς ανέφερε πως δεν επιθυμεί για την Αμερικανίδα σταρ να δουλέψει ξανά αν δεν είναι έτοιμη σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά. «Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει ξανά, τότε δεν θα εμφανιστεί ποτέ», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν έχει καμία επιθυμία να την κάνει να δουλέψει ξανά. 

 

«Είμαι εδώ για εκείνη και για όταν θέλει να δουλέψει. Και αν μου πει πως δεν θέλει να δουλέψει ποτέ ξανά, είμαι πάλι εδώ για να της πω αν αυτό είναι μια καλή ή κακή ιδέα», κατέληξε ο Λάρι Ρούντολφ. 

 

Με πληροφορίες από Rolling Stone