Το όνομα του Μάικλ Τζάκσον θα παραμείνει στο Rock & Roll Hall of Fame παρά τις καταγγελίες

Το όνομα του Μάικλ Τζάκσον θα παραμείνει στο Rock & Roll Hall of Fame παρά τις καταγγελίες Facebook Twitter
0

Το όνομα του Μάικλ Τζάκσον θα παραμείνει στο Rock and Roll Hall of Fame, παρά τις νέες, σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων που παρουσιάστηκαν στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland.

Το όνομα του Τζάκσον μπήκε στο Hall of Fame δύο φορές, μία ως μέλος των Jackson 5 το 1997 και μία για την σόλο καριέρα του, το 2001.

Στο ντοκιμαντέρ, δύο άνδρες 36 και 41 ετών αντίστοιχα, υποστηρίζουν πως ο Μάικλ Τζάκσον είχε σεξουαλικές επαφές μαζί τους όσο ήταν παιδιά και, πριν λίγες ημέρες, τρία γκρουπ θαυμαστών του Μάικλ Τζάκσον μήνυσαν τους δύο άντρες για αμαύρωση της φήμης του τραγουδιστή.

Παρά τις καταγγελίες των Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, φαίνεται πως η θέση του στο Hall of Fame δεν κλονίζεται, όπως μεταδίδουν τα NME και TMZ. 

Παρόμοια ήταν και η απόφαση του μουσείου Madame Tussauds, που επιβεβαίωσε ότι τα κέρινα ομοιώματα του Μάικλ Τζάκσον θα παραμείνουν, ως έχουν, στη μόνιμη έκθεση.  «Οι φιγούρες της έκθεσης συνδέονται με άτομα που είχαν αντίκτυπο στην ποπ-κουλτούρα και που οι επισκέπτες περιμένουν να δουν», δήλωσε εκπρόσωπος του μουσείο στο NME. 

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν και είναι μία από τις ατραξιόν του Madame Tussauds. Ελέγχουμε τακτικά τις επιλογές μας για τις φιγούρες που εκτίθενται, σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν και την ανάδραση από τους επισκέπτες». 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο παραγωγός βίντεο κλιπ, Ρούντι Ντόλεζαλ, που είχε συνεργαστεί με τον Τζάκσον επί σειρά ετών, χαρακτήρισε τον τραγουδιστή «αρπακτικό» και υποστήριξε ανοικτά τους άνδρες που τον κατήγγειλαν. 

«Πιστεύω κάθε λέξη», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι εξαιρετική η δουλειά που έγινε στο Leaving Neverland». «Κανείς δεν θα σταματούσε τον Μάικλ. Είναι σκληρό να πιστέψει κανείς πως ένα είδωλο ήταν εγκληματίας». 

Αντιδρώντας στις καταγγελίες, ο ανιψιός του Τζάκσον, Ταζ, κατηγόρησε τους πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ ότι «είναι ψεύτες που το έκαναν για τα χρήματα», και αποκάλυψε πως δουλεύει πάνω σε ένα δικό του ντοκιμαντέρ που υποτίθεται πως θα απαντά στις καταγγελίες των δύο ανδρών. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM