Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ

Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ Facebook Twitter
EPA
1

O Άλεκ Μπάλντουιν θα κάνει μαθήματα «διαχείρισης θυμού», καθώς δήλωσε ένοχος σε κατηγορία για «παρενόχληση». Ο Μπάλντουιν είχε συλληφθεί ύστερα από έναν μεγάλο καβγά για θέση πάρκινγκ, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο 60χρονος ηθοποιός παρουσιάστηκε σήμερα ξανά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της «επίθεσης» και της «παρενόχλησης». Η παρενόχληση θεωρείται παράβαση και όχι ποινικό αδίκημα. Ο Μπάλντουιν αρνήθηκε πως γρονθοκόπησε οποιονδήποτε στο περιστατικό και δέχτηκε να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαχείρισης θυμού. Η πιο σοβαρή κατηγορία της απόπειρας βίαιης επίθεσης αποσύρθηκε. Επιπλέον, ο ηθοποιός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 120 δολαρίων. 

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία με τον ηθοποιό, αφού πρώτα εξέτασε βίντεο από το περιστατικό και μίλησε με αυτόπτες μάρτυρες. Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, το δικαστήριο διέκοψε για τις 27 Μαρτίου

Τότε θα εξετάσει αν ο ηθοποιός συμμορφώθηκε, ενώ ο Μπάλντουιν πρέπει να έχει ήδη πληρώσει το πρόστιμο. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια