Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ

Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ Facebook Twitter
EPA
1

O Άλεκ Μπάλντουιν θα κάνει μαθήματα «διαχείρισης θυμού», καθώς δήλωσε ένοχος σε κατηγορία για «παρενόχληση». Ο Μπάλντουιν είχε συλληφθεί ύστερα από έναν μεγάλο καβγά για θέση πάρκινγκ, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο 60χρονος ηθοποιός παρουσιάστηκε σήμερα ξανά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της «επίθεσης» και της «παρενόχλησης». Η παρενόχληση θεωρείται παράβαση και όχι ποινικό αδίκημα. Ο Μπάλντουιν αρνήθηκε πως γρονθοκόπησε οποιονδήποτε στο περιστατικό και δέχτηκε να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαχείρισης θυμού. Η πιο σοβαρή κατηγορία της απόπειρας βίαιης επίθεσης αποσύρθηκε. Επιπλέον, ο ηθοποιός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 120 δολαρίων. 

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία με τον ηθοποιό, αφού πρώτα εξέτασε βίντεο από το περιστατικό και μίλησε με αυτόπτες μάρτυρες. Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, το δικαστήριο διέκοψε για τις 27 Μαρτίου

Τότε θα εξετάσει αν ο ηθοποιός συμμορφώθηκε, ενώ ο Μπάλντουιν πρέπει να έχει ήδη πληρώσει το πρόστιμο. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια