Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ

Μαθήματα διαχείρισης θυμού στον Άλεκ Μπάλντουιν μετά από καβγά για θέση πάρκινγκ Facebook Twitter
EPA
1

O Άλεκ Μπάλντουιν θα κάνει μαθήματα «διαχείρισης θυμού», καθώς δήλωσε ένοχος σε κατηγορία για «παρενόχληση». Ο Μπάλντουιν είχε συλληφθεί ύστερα από έναν μεγάλο καβγά για θέση πάρκινγκ, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο 60χρονος ηθοποιός παρουσιάστηκε σήμερα ξανά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της «επίθεσης» και της «παρενόχλησης». Η παρενόχληση θεωρείται παράβαση και όχι ποινικό αδίκημα. Ο Μπάλντουιν αρνήθηκε πως γρονθοκόπησε οποιονδήποτε στο περιστατικό και δέχτηκε να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαχείρισης θυμού. Η πιο σοβαρή κατηγορία της απόπειρας βίαιης επίθεσης αποσύρθηκε. Επιπλέον, ο ηθοποιός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 120 δολαρίων. 

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία με τον ηθοποιό, αφού πρώτα εξέτασε βίντεο από το περιστατικό και μίλησε με αυτόπτες μάρτυρες. Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, το δικαστήριο διέκοψε για τις 27 Μαρτίου

Τότε θα εξετάσει αν ο ηθοποιός συμμορφώθηκε, ενώ ο Μπάλντουιν πρέπει να έχει ήδη πληρώσει το πρόστιμο. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια