Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;»

Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;» Facebook Twitter
2

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της φετινής Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα, που είπε πως όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι από άντρα και όποια το αρνείται, απλώς λέει ψέματα. 

Το πολυσυζητημένο μοντέλο που αρχικά έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο Νext Top Model ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σε κάποιο σημείο τής θύμισε μια παλιότερη δήλωσή της.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει και ξύλο από σύντροφό σου...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Ξύλο.. Εντάξει... Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

«Στη ζωή μας ελκύουμε αυτό που στην πραγματικότητα επιζητούμε. Δεν έχω πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γιατί δεν το έχω προκαλέσει», λέει σε άλλο σημείο.

Έξαλλη με την απάντηση της Ιωάννας Μπέλα έγινε και η Φαίη Σκορδά, όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην πρωινή εκπομπή της, με αποτέλεσμα να ζητήσει να διακοπεί η προβολή του βίντεο στον αέρα. «Κόψτε το! Κόψτε το! Παιδιά τι είπε; Τι είπε παιδιά; Άκουσα καλά; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι. Το να πει μια κοπέλα μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ, αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι!», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

 

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα εξόργισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, που κατέκλυσαν με αρνητικά σχόλια το Twitter της εκπομπής The 2Night Show, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την δημόσια τοποθέτησή της. 


 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM
Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Φαινομενικά δείχνει χαζή, αλλά ό,τι λέει είναι στημένο προκειμένου να ξεσηκώσει τα πλήθη και να γίνει "γνωστή και διάσημη". Τα κατάφερε μάλιστα περίφημα. Όλα τα social media και η tv ασχολούνται σήμερα μαζί της.Μήπως λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι δεν θα έπρεπε να αναπαράγουμε τις μπούρδες της; Don't feed the trolls.