Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;»

Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;» Facebook Twitter
2

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της φετινής Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα, που είπε πως όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι από άντρα και όποια το αρνείται, απλώς λέει ψέματα. 

Το πολυσυζητημένο μοντέλο που αρχικά έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο Νext Top Model ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σε κάποιο σημείο τής θύμισε μια παλιότερη δήλωσή της.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει και ξύλο από σύντροφό σου...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Ξύλο.. Εντάξει... Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

«Στη ζωή μας ελκύουμε αυτό που στην πραγματικότητα επιζητούμε. Δεν έχω πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γιατί δεν το έχω προκαλέσει», λέει σε άλλο σημείο.

Έξαλλη με την απάντηση της Ιωάννας Μπέλα έγινε και η Φαίη Σκορδά, όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην πρωινή εκπομπή της, με αποτέλεσμα να ζητήσει να διακοπεί η προβολή του βίντεο στον αέρα. «Κόψτε το! Κόψτε το! Παιδιά τι είπε; Τι είπε παιδιά; Άκουσα καλά; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι. Το να πει μια κοπέλα μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ, αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι!», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

 

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα εξόργισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, που κατέκλυσαν με αρνητικά σχόλια το Twitter της εκπομπής The 2Night Show, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την δημόσια τοποθέτησή της. 


 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΛΥΠΤΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα δάνειο με έναν ακρωτηριασμένο ναό

«Η επανένωσή τους αφορά την αποκατάσταση της καλλιτεχνικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής ακεραιότητας ενός μοναδικού μνημείου που δεν έπρεπε ποτέ να είχε διαμελιστεί», υπογραμμίζει στη νέα παρέμβασή της
THE LIFO TEAM
Η Μέριλ Στριπ ως Άσλαν στο Narnia εξόργισε συντηρητικούς χριστιανούς στις ΗΠΑ

Πολιτισμός / Η Μέριλ Στριπ ως Άσλαν στο Narnia εξόργισε συντηρητικούς χριστιανούς στις ΗΠΑ

Η νέα «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ δεν έχει βγει ακόμη, αλλά συζητιέται ήδη για δύο λόγους: η Μέριλ Στριπ δίνει τη φωνή της στον Άσλαν και η ταινία φαντάζεται τη γέννηση της Νάρνια μέσα από μια αισθητική που κοιτάζει προς τον Ντέιβιντ Μπόουι.
THE LIFO TEAM
Ο εκδότης του Τέλισον Ορελιέν παγώνει την προώθηση του βιβλίου

Πολιτισμός / Ο εκδότης του Τέλισον Ορελιέν παγώνει την προώθηση του βραβευμένου μυθιστορήματός του

Μετά τις καταγγελίες για χρήση τεχνητής νοημοσύνης οι Éditions du Boréal αναστέλλουν προσωρινά τις προωθητικές δραστηριότητες γύρω από το «C’était ça ou mourir». Ο συγγραφέας αρνείται ότι χρησιμοποίησε AI.
THE LIFO TEAM
MNEK: «Είμαι χοντρός, μαύρος και γκέι. Προσπάθησε να το πουλήσεις αυτό»

Πολιτισμός / MNEK: «Είμαι χοντρός, μαύρος και γκέι. Προσπάθησε να το πουλήσεις αυτό»

Ο Βρετανός τραγουδοποιός και παραγωγός πίσω από επιτυχίες της Beyoncé, της Kylie Minogue και της Madonna επιστρέφει με το «Bulldozer!!», το πρώτο του σόλο άλμπουμ σε οκτώ χρόνια, μιλώντας για σώμα, φυλή, βιομηχανία, αμφιβολία και queer χαρά.
THE LIFO TEAM
Ένα χάλκινο συκώτι 2.000 ετών γύρισε σπίτι του με ένοπλη συνοδεία

Πολιτισμός / Ένα χάλκινο συκώτι 2.000 ετών γύρισε σπίτι του με ένοπλη συνοδεία

Το περίφημο «Ήπαρ της Πιατσέντσα», ένα μοναδικό ετρουσκικό ομοίωμα ήπατος προβάτου που συνδέεται με αρχαίες πρακτικές μαντείας, επέστρεψε στην Ιταλία έπειτα από την πρώτη μετακίνησή του από τότε που βρέθηκε, πριν από 149 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Πριν από 25 χρόνια, ένας συγγραφέας αποφάσισε ότι κανένα γκέι παιδί στο βιβλίο του δεν θα πεθάνει

Πολιτισμός / Πριν από 25 χρόνια, ένας συγγραφέας αποφάσισε ότι κανένα γκέι παιδί στο βιβλίο του δεν θα πεθάνει

Πριν από το «Heartstopper», υπήρξε το «Rainbow Boys». Το μυθιστόρημα του Άλεξ Σάντσες κλείνει 25 χρόνια και ο συγγραφέας σε νέα του συνέντευξη θυμίζει πότε η κουίρ λογοτεχνία άρχισε να δίνει στους γκέι εφήβους κάτι σπάνιο: μέλλον.
THE LIFO TEAM
«Είμαι Swiftie και αυτά τα νέα τραγούδια είναι απαίσια»: Μπορεί η Τέιλορ Σουίφτ να κάνει παύση;

Πολιτισμός / «Είμαι Swiftie και αυτά τα νέα τραγούδια είναι απαίσια»: Η σκληρή κριτική της Telegraph στην Τέιλορ Σουίφτ

Το «The Life of a Showgirl: The Encore» κυκλοφόρησε με τέσσερα νέα τραγούδια και η Telegraph γράφει ότι η Τέιλορ Σουίφτ κινδυνεύει να υπονομεύσει την ίδια της την κληρονομιά επειδή δεν ξέρει πότε να σταματήσει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Φαινομενικά δείχνει χαζή, αλλά ό,τι λέει είναι στημένο προκειμένου να ξεσηκώσει τα πλήθη και να γίνει "γνωστή και διάσημη". Τα κατάφερε μάλιστα περίφημα. Όλα τα social media και η tv ασχολούνται σήμερα μαζί της.Μήπως λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι δεν θα έπρεπε να αναπαράγουμε τις μπούρδες της; Don't feed the trolls.