Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι Facebook Twitter
0

Τα ταμπλόιντς μοιάζει σαν να έχουν ξεκινήσει επιχείρηση αποδόμησης της Μέγκαν Μαρκλ καθώς σχεδόν καθημερινά πλέον δημοσιεύουν ειδήσεις με αρνητική χροιά.

Το τελευταίο γκόσιπ έχει για πρωταγωνιστή το αποσμητικό χώρου!

Η Daily Mail, που κάνει μάλιστα λόγο για «αυταρχική νύφη», αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ εισέπραξε ένα μεγάλο «Όχι» όταν κατά την προετοιμασία του γάμου της ζήτησε να έχει αποσμητικά χώρου στην εκκλησία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρκλ φέρεται να δυσαρεστήθηκε από τη βαριά ατμόσφαιρα και την οσμή μούχλας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνδσορ.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που φιλοξένησε τον μεγαλοπρεπή γάμο, μπορεί να είναι επιβλητική, αλλά καθώς πρόκειται για κτίσμα του 15ου αιώνα, η μυρωδιά στο χώρο ήταν χαρακτηριστική.

Μια πηγή αποκαλύπτει πως όταν το Παλάτι έλαβε το αίτημα για τοποθέτηση αποσμητικών χώρου στην εκκλησία απάντησε απλά «Όχι» .

Μάλιστα η ίδια πηγή λέει πως ως εξήγηση δόθηκε ότι εφόσον η ίδια η Βασίλισσα που συχνά πάει στην εκκλησία για να προσευχηθεί, δεν έχει ποτέ παραπονεθεί, τότε και η Μαρκλ θα μπορούσε μια χαρά να το ανεχτεί.

Τελευταία, και πριν την είδηση για την μετακόμιση, υπάρχουν πολλές αναφορές πως το προσωπικό στο Παλάτι είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά της Μέγκαν η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη.

Σε άλλα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα παραλειπόμενα του γάμου, αναφέρεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι σχετικά με την επιλογή της τιάρας που θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι είχε διαλέξει μια τιάρα με σμαράγδια, αλλά  της διεμήνυσαν πως δεν θα μπορούσε να την φορέσει επειδή οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να προέρχονταν από την Ρωσία.

«Η Μέγκαν θα πάρει ότι της δώσω εγώ», είπε η βασίλισσα στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι.

Ως προς το αποσμητικό, η πηγή ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε κάποια διαμάχη, αλλά πως καθώς το αίτημα έφτασε για έλεγχο όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ξάφνιασε γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάποιος ζητούσε κάτι τέτοιο για το χώρο που έχει φιλοξενήσει εξίσου επίσημες τελετές στο παρελθόν.

Η απάντηση της Βασίλισσας ήταν αρνητική καθώς θεωρήθηκε πως η οσμή δεν ενοχλούσε κανέναν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Πολιτισμός / Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Γνωστό ως «Διάδρομος του Κόμμοδου», το τούνελ μήκους 55 μέτρων κατασκευάστηκε κάτω από το αμφιθέατρο, ώστε οι αυτοκράτορες και οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι να φτάνουν στις αυτοκρατορικές θέσεις χωρίς να αναμειγνύονται με το πλήθος
LIFO NEWSROOM
Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM