Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι Facebook Twitter
0

Τα ταμπλόιντς μοιάζει σαν να έχουν ξεκινήσει επιχείρηση αποδόμησης της Μέγκαν Μαρκλ καθώς σχεδόν καθημερινά πλέον δημοσιεύουν ειδήσεις με αρνητική χροιά.

Το τελευταίο γκόσιπ έχει για πρωταγωνιστή το αποσμητικό χώρου!

Η Daily Mail, που κάνει μάλιστα λόγο για «αυταρχική νύφη», αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ εισέπραξε ένα μεγάλο «Όχι» όταν κατά την προετοιμασία του γάμου της ζήτησε να έχει αποσμητικά χώρου στην εκκλησία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρκλ φέρεται να δυσαρεστήθηκε από τη βαριά ατμόσφαιρα και την οσμή μούχλας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνδσορ.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που φιλοξένησε τον μεγαλοπρεπή γάμο, μπορεί να είναι επιβλητική, αλλά καθώς πρόκειται για κτίσμα του 15ου αιώνα, η μυρωδιά στο χώρο ήταν χαρακτηριστική.

Μια πηγή αποκαλύπτει πως όταν το Παλάτι έλαβε το αίτημα για τοποθέτηση αποσμητικών χώρου στην εκκλησία απάντησε απλά «Όχι» .

Μάλιστα η ίδια πηγή λέει πως ως εξήγηση δόθηκε ότι εφόσον η ίδια η Βασίλισσα που συχνά πάει στην εκκλησία για να προσευχηθεί, δεν έχει ποτέ παραπονεθεί, τότε και η Μαρκλ θα μπορούσε μια χαρά να το ανεχτεί.

Τελευταία, και πριν την είδηση για την μετακόμιση, υπάρχουν πολλές αναφορές πως το προσωπικό στο Παλάτι είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά της Μέγκαν η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη.

Σε άλλα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα παραλειπόμενα του γάμου, αναφέρεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι σχετικά με την επιλογή της τιάρας που θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι είχε διαλέξει μια τιάρα με σμαράγδια, αλλά  της διεμήνυσαν πως δεν θα μπορούσε να την φορέσει επειδή οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να προέρχονταν από την Ρωσία.

«Η Μέγκαν θα πάρει ότι της δώσω εγώ», είπε η βασίλισσα στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι.

Ως προς το αποσμητικό, η πηγή ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε κάποια διαμάχη, αλλά πως καθώς το αίτημα έφτασε για έλεγχο όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ξάφνιασε γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάποιος ζητούσε κάτι τέτοιο για το χώρο που έχει φιλοξενήσει εξίσου επίσημες τελετές στο παρελθόν.

Η απάντηση της Βασίλισσας ήταν αρνητική καθώς θεωρήθηκε πως η οσμή δεν ενοχλούσε κανέναν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM