Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε αποσμητικά στο γάμο της και της είπαν όχι Facebook Twitter
0

Τα ταμπλόιντς μοιάζει σαν να έχουν ξεκινήσει επιχείρηση αποδόμησης της Μέγκαν Μαρκλ καθώς σχεδόν καθημερινά πλέον δημοσιεύουν ειδήσεις με αρνητική χροιά.

Το τελευταίο γκόσιπ έχει για πρωταγωνιστή το αποσμητικό χώρου!

Η Daily Mail, που κάνει μάλιστα λόγο για «αυταρχική νύφη», αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ εισέπραξε ένα μεγάλο «Όχι» όταν κατά την προετοιμασία του γάμου της ζήτησε να έχει αποσμητικά χώρου στην εκκλησία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρκλ φέρεται να δυσαρεστήθηκε από τη βαριά ατμόσφαιρα και την οσμή μούχλας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνδσορ.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που φιλοξένησε τον μεγαλοπρεπή γάμο, μπορεί να είναι επιβλητική, αλλά καθώς πρόκειται για κτίσμα του 15ου αιώνα, η μυρωδιά στο χώρο ήταν χαρακτηριστική.

Μια πηγή αποκαλύπτει πως όταν το Παλάτι έλαβε το αίτημα για τοποθέτηση αποσμητικών χώρου στην εκκλησία απάντησε απλά «Όχι» .

Μάλιστα η ίδια πηγή λέει πως ως εξήγηση δόθηκε ότι εφόσον η ίδια η Βασίλισσα που συχνά πάει στην εκκλησία για να προσευχηθεί, δεν έχει ποτέ παραπονεθεί, τότε και η Μαρκλ θα μπορούσε μια χαρά να το ανεχτεί.

Τελευταία, και πριν την είδηση για την μετακόμιση, υπάρχουν πολλές αναφορές πως το προσωπικό στο Παλάτι είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά της Μέγκαν η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη.

Σε άλλα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα παραλειπόμενα του γάμου, αναφέρεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι σχετικά με την επιλογή της τιάρας που θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι είχε διαλέξει μια τιάρα με σμαράγδια, αλλά  της διεμήνυσαν πως δεν θα μπορούσε να την φορέσει επειδή οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να προέρχονταν από την Ρωσία.

«Η Μέγκαν θα πάρει ότι της δώσω εγώ», είπε η βασίλισσα στον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι.

Ως προς το αποσμητικό, η πηγή ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε κάποια διαμάχη, αλλά πως καθώς το αίτημα έφτασε για έλεγχο όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ξάφνιασε γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάποιος ζητούσε κάτι τέτοιο για το χώρο που έχει φιλοξενήσει εξίσου επίσημες τελετές στο παρελθόν.

Η απάντηση της Βασίλισσας ήταν αρνητική καθώς θεωρήθηκε πως η οσμή δεν ενοχλούσε κανέναν.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM