Η φωτογραφία της συζύγου διάσημου ποδοσφαιριστή δίχασε αλλά τελικά κινητοποίησε και πολλές γυναίκες

Η φωτογραφία της συζύγου διάσημου ποδοσφαιριστή δίχασε αλλά τελικά κινητοποίησε και πολλές γυναίκες Facebook Twitter
0

Μία φωτογραφία που ανέβασε η Ρεβέκκα, σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζέιμι Βάρντι στο Instagram προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στον ψηφιακό κόσμο, αλλά ενέπνευσε χιλιάδες γυναίκες να κάνουν μια σημαντική ιατρική εξέταση.

Η φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να περιμένει στο ιατρικό κρεβάτι λίγο πριν κάνει τον καθιερωμένο γυναικολογικό έλεγχο, Τεστ ΠΑΠ, στάθηκε αφορμή για πολλές γυναίκες να κινητοποιηθούν κλείνοντας το δικό τους ραντεβού για τον πολύ σημαντικό αυτό έλεγχο.


Πολλοί ωστόσο αντέδρασαν με «άκομψο» τρόπο στην ανάρτηση αυτή λέγοντας ότι «έδειξε πάρα πολλά» ή ότι «μερικά πράγματα καλύτερα να παραμένουν ιδιωτικά».


Παρά τις κακοπροαίρετες αντιδράσεις μερικών χρηστών, η φιλανθρωπική Δομή για τον καρκίνο του τραχήλου «Jo's Cervical Cancer Trust» είπε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια της κυρίας Βάρντι στάθηκε αφορμή για πολλές γυναίκες στο να κλείσουν ραντεβού και να εξετασθούν.


Η συγκεκριμένη ανάρτηση της συζύγου του ποδοσφαιριστή της Leicester City έγινε προκειμένου να δώσει κουράγιο σε όσες «φοβούνται» να κάνουν αυτή την απλή εξέταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My strength... I love you ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becky Vardy (@beckyvardy) στις


Η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φορά ένα ζευγάρι κόκκινες κάλτσες έγινε αφορμή για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου (φορώντας μάλιστα τις ίδιες κάλτσες) με σκοπό να αφυπνίσει και να ενημερώσει για τη σημασία της γυναικολογικής αυτής εξέτασης.

Ο πρόεδρος τη φιλανθρωπικής Δομής, Ρομπερτ Μιούζικ δήλωσε «πολύ χαρούμενος που η Ρεβέκκα μοιράστηκε την εμπειρία της εξέτασής της».


«Θέλουμε να πούμε στις γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους αν έχουν ανησυχίες για το συγκεκριμένο τεστ. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια στο να νιώσουν άνετα όταν αποφασίσουν να κλείσουν το ραντεβού τους» πρόσθεσε. Η φιλανθρωπική Δομή τόνισε ότι πολλές γυναίκες σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία λέγοντας ότι τις παρακίνησε να κλείσουν το ραντεβού τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM