Ο Pete Davidson μιλά πρώτη φορά μετά το χωρισμό του από την Ariana Grande

Ο Pete Davidson μιλά πρώτη φορά μετά το χωρισμό του από την Ariana Grande Facebook Twitter
0

Ο Pete Davidson μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με την ποπ σταρ Ariana Grande.

Ο 24χρονος κωμικός τoυ SNL ρώτησε σκωπτικά αν υπήρχε «κάποιος που ψάχνει για συγκάτοικο;» σε μια εμφάνισή του σε  stand-up comedy στο Λος Άντζελες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Davidson αναγνώρισε δημοσίως το χωρισμό του από την Grande και λέγεται πως είχε διάθεση αυτοσαρκασμού.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του τον Μάιο και λίγο αργότερα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.

Στη συνέχεια έκανε κάποια ακόμα αστεία σχετικά με το χωρισμό του ενώ αναφέρθηκε και στα τατουάζ που αναγκάστηκε να καλύψει καθώς το ένα από αυτά απεικόνιζε το σύμβολο της τραγουδίστριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια έχει ήδη επιστρέψει το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της καθώς και ένα κατοικίδιο γουρουνάκι που της είχε κάνει δώρο ο σύντροφός της.

Ωστόσο πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή, διαρρέουν σε ταμπλόιντ πως ο κωμικός αγαπά ακόμη την τραγουδίστρια και πως κατά βάθος εκτιμά ότι οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ