Ο 27χρονος Έντ Σίραν πληρώνει περισσότερους φόρους από την Αmazon

Ο 27χρονος Έντ Σίραν πληρώνει περισσότερους φόρους από την Αmazon Facebook Twitter
0

Ο Εντ Σίραν ήταν ο πλουσιότερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο το 2017 με έσοδα 75.000 αγγλικές λίρες (85.000 ευρώ) ημερησίως.

Ο 27χρονος τραγουδιστής με τα υπέρογκα κέρδη εκτόπισε τις συναδέλφους του, Αντέλ και Τέιλορ Σουίφτ από τη θέση του πλουσιότερου σόλο καλλιτέχνη.

Οι πρόσφατα δημοσιευμένοι ισολογισμοί δείχνουν ότι η εταιρεία του τραγουδιστή, Ed Sheeran Ltd είχε κύκλο εργασιών 36.293.611 λίρες με μεικτά κέρδη 27.376.900 λίρες. Το ποσό ισοδυναμεί με 75.005 λίρες την ημέρα (3.125 λίρες την ώρα).

Επίσης, αποκαλύπτουν ότι ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης πληρώνει περισσότερους φόρους από τους επιχειρηματικούς κολοσσούς Amazon και Starbucks, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Εντ Σίραν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σόλο καλλιτέχνης στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέβαλε σε φόρους 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες περισσότερο από την Amazon παρ' ότι τα κέρδη του είναι λιγότερα από το 1/5 των κερδών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής πλήρωσε σε φόρους 5,29 εκατ. αγγλικές λίρες, ενώ η Amazon με κέρδη 2 δισ. αγγλικές λίρες κατέβαλε φορολογία ύψους 4,5 εκατ. αγγλικών λιρών.

Η παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων καφέ Starbucks πλήρωσε σε φόρους 13,7 εκατ. αγγλικές λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017 με έσοδα 162 εκατ. αγγλικές λίρες.

Τον Ιούλιο το Forbes ονόμασε τον Εντ Σίραν τον σόλο τραγουδιστή με τα περισσότερα έσοδα, 83 εκατ. αγγλικές λίρες τον περασμένο χρόνο.

Με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM