Η Μαλία Ομπάμα, η μεγάλη κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ, αποφεύγει γενικά τα μέσα ενημέρωσης οπότε η εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ ενός μουσικού συγκροτήματος γέννησε πολλές απορίες. 

 

Με ένα σκούφο στο κεφάλι, κάνοντας lip-syncing και παίζοντας (;) φυσαρμόνικα, η Μαλία εμφανίζεται στο βίντεο για το νέο τραγούδι «Walking On Air» του συγκροτήματος The New Dakotas, από τη Βοστόνη. 

 

«Δεν ξέρετε τους The New Dakotas; Δεν είστε οι μόνοι;», σχολιάζει σε σχετικό δημοσίευμά του το BBC, σημειώνοντας πως στο Spotify το δημοφιλέστερο υποτίθεται τραγούδι τους μετρά μόλις 2.000 ακροάσεις. Στο μεταξύ το τελευταίο τους βίντεο στο YouTube έχει 1.500 views.

 

Κάτι που δεν ισχύει, φυσικά, στην περίπτωση εκείνου με πρωταγωνίστρια την Μαλία Ομπάμα, που έχει τετραπλάσια απήχηση σε μόλις μια εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε, έχοντας ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τα 200.000 views.

 

 

 

Σύμφωνα με το αμερικανικό The Hill, το συγκεκριμένο μουσικό συγκρότημα πηγαίνει στο Harvard University, όπου φοιτά για δεύτερη χρονιά η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου. 

 

Η εμφάνισή της σε βιντεοκλίπ είναι κάτι εντελώς απρόσμενο και καθόλου συνηθισμένο, καθώς τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της, Σάσα, κρατούν γενικά πολύ χαμηλό προφίλ, παρόλο που ο πατέρας τους είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους στον πλανήτη. 

 

 

 

Με πληροφορίες από BBC