Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν

Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν Facebook Twitter
0

Η Μαλία Ομπάμα, η μεγάλη κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ, αποφεύγει γενικά τα μέσα ενημέρωσης οπότε η εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ ενός μουσικού συγκροτήματος γέννησε πολλές απορίες. 

Με ένα σκούφο στο κεφάλι, κάνοντας lip-syncing και παίζοντας (;) φυσαρμόνικα, η Μαλία εμφανίζεται στο βίντεο για το νέο τραγούδι «Walking On Air» του συγκροτήματος The New Dakotas, από τη Βοστόνη. 

«Δεν ξέρετε τους The New Dakotas; Δεν είστε οι μόνοι;», σχολιάζει σε σχετικό δημοσίευμά του το BBC, σημειώνοντας πως στο Spotify το δημοφιλέστερο υποτίθεται τραγούδι τους μετρά μόλις 2.000 ακροάσεις. Στο μεταξύ το τελευταίο τους βίντεο στο YouTube έχει 1.500 views.

Κάτι που δεν ισχύει, φυσικά, στην περίπτωση εκείνου με πρωταγωνίστρια την Μαλία Ομπάμα, που έχει τετραπλάσια απήχηση σε μόλις μια εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε, έχοντας ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τα 200.000 views.

 

Σύμφωνα με το αμερικανικό The Hill, το συγκεκριμένο μουσικό συγκρότημα πηγαίνει στο Harvard University, όπου φοιτά για δεύτερη χρονιά η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου. 

Η εμφάνισή της σε βιντεοκλίπ είναι κάτι εντελώς απρόσμενο και καθόλου συνηθισμένο, καθώς τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της, Σάσα, κρατούν γενικά πολύ χαμηλό προφίλ, παρόλο που ο πατέρας τους είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους στον πλανήτη. 

Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM