Οι διακοπές του Ρονάλντο στη Μεσσηνία - Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του στο Instagram

Οι διακοπές του Ρονάλντο στη Μεσσηνία - Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του στο Instagram Facebook Twitter
1

Τις διακοπές του στη Μεσσηνία απολαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, και τα δύο του παιδιά.

Ο ποδοσφαιριστής φιλοξενείται στο πολυτελές θέρετρο Costa Navarino από την Παρασκευή όπου κατέφθασε υπό άκρα μυστικότητα.

Οι παπαράτσι δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν, αλλά η σύντροφός του δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με την Mediaset Sport, ο διάσημος Πορτογάλος σούπερ σταρ θα προσγειωθεί στο Τορίνο την Τρίτη για να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα χρειαστεί να διακόψει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Πάντως ο Λούκα Μόντριτς πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Νομίζω ότι θα μείνει στην Ρεάλ», είπε ο Κροάτης μέσος, μιλώντας σε Ιπσανούς δημοσιογράφους, απεσταλμένους στη Ρωσία για το Μουντιάλ 2018.

cuteeee ?? {July 8,2018} #georginarodriguez #cristianoronaldo #cristianojr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginaagio7) στις

Family dinner ?? {July 8,2018} #cristianoronaldo #georginarodriguez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginaagio7) στις

Gio via insta stories ✨ ??❤️ @georginagio @cristiano [July 3,2018] #georginarodriguez #cristianoronaldo #cr7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginaagio7) στις

?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Museu CR7 (@museucr7funchal) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μια αναφορά στα hashtags στη Μεσσηνία ή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Δώρον άδωρον για εμάς αλλά και για τους απανταχού fans οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το που βρίσκεται το ινδαλμά τους.