H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter
EPA
1

Εμφάνιση στα κατεχόμενα της Κύπρου θα πραγματοποιήσει η Πάρις Χίλτον, στο πλαίσιο της θερινή περιοδείας της στην Ευρώπη.

Η Πάρις Χίλτον, θα βρεθεί στο ξενοδοχείο Limak Cuyprus Delux Hotel στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κυπριακών εφημερίδων, το ξενοδοχείο επιβεβαιώνει την επίσκεψη έχοντας προβεί και στις σχετικές ανακοινώσεις. 

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter

Στο παρελθόν αρκετές διασημότητες που προγραμμάτιζαν να επισκεφτούν τα Κατεχόμενα, ακύρωσαν τελικά τα σχέδιά τους μετά τις διαμαρτυρίες της ελληνοκυπριακής πλευράς. 

Μία από τις λίγες εξαιρέσεις αποτελεί ο Ουαλός Τομ Τζόουνς που, στις 25 Ιουνίου του 2012, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου-καζίνου στα κατεχόμενα, δίνοντας μία μεγάλη συναυλία έναντι εκατομμυρίων τουρκικών λιρών. 

Οι αρνήσεις των σελέμπριτι

Διάσημοι τραγουδιστές όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχουν στο παρελθόν αρνηθεί αντίστοιχες προσκλήσεις, παρά τις αδρές αμοιβές, καταγγέλλοντας τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την τουρκοκυπριακή πλευρά. 

Παλιότερα οι αρχές των Κατεχόμενων είχαν στείλει «προσκλητήριο» ακόμα και στην Άντζελα Δημητρίου για να εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια. 

Στο προαύλιο αυτού του ξενοδοχείου είχαν ανακαλυφθεί ομαδικοί τάφοι Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων που αγνοούνταν μετά την τουρκική εισβολή. 

Σε περίπτωση που τελικά η Πάρις Χίλτον αποδεχτεί την πρόσκληση, θα απολέσει αυτομάτως το δικαίωμά της να επισκεφτεί στο μέλλον την Κυπριακή Δημοκρατία. 

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2024: Ο Eric Saade εμφανίστηκε με keffiyeh - Η συγγνώμη της EBU και η «εξαφάνισή» του από τα social

Πολιτισμός / Eurovision 2024: Ο Eric Saade εμφανίστηκε με παλαιστινιακή καφίγια - Πώς η EBU τον «εξαφάνισε» από τα social

Ο Σουηδός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του Α' ημιτελικού της φετινής Eurovision φορώντας στο χέρι του το παλαιστινιακό μαντήλι - Η συγγνώμη της EBU και η απάντησή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια