Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φοβάται πως ντρόπιασε τη βασιλική οικογένεια και μάλλον δεν θα πάει στο γάμο

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φοβάται πως ντρόπιασε τη βασιλική οικογένεια και μάλλον δεν θα πάει στο γάμο Facebook Twitter
0

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα παρακολουθήσει το γάμο της κόρης του, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο που σχετίζεται με παπαράτσι.

Οι πληροφορίες πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες και πως ανησυχεί για την υγεία του λόγω συνεχόμενων πόνων στο στήθος, μεταδόθηκαν από το TMZ. Αλλά υπάρχει και περαιτέρω παρασκήνιο...

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόμας Μαρκλ συνεργάστηκε με φωτογραφικό πρακτορείο με έδρα στο Λος Άντζελες για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες με τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες και είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Νωρίτερα ωστόσο είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι πως ο Τόμας Μαρκλ θα ήταν αυτός που θα συνόδευε την κόρη του στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος.

Αλλά το TMZ μετέδωσε ότι ο Μαρκλ αποφάσισε να μην πάει γιατί δεν θέλει να ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια ή την κόρη του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους παπαράτσι.

Το TMZ μετέδωσε πως ο πατέρας της Μαρκλ επέτρεψε στο φωτογραφικό πρακτορείο να τραβήξει φωτογραφίες του και ότι ο ίδιος είπε πως δεν είχε κίνητρο τα χρήματα.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο Μαρκλ είχε διαμαρτυρηθεί ότι κάποιες φορές κατά το τελευταίο έτος ο ίδιος είχε δεχθεί κυνήγι από παπαράτσι,  και ότι είχε απορρίψει μεγάλες οικονομικές προσφορές για συνεντεύξεις ύψους. Σκέφτηκε ότι οι εικόνες θα βοηθούσαν στη δημόσια εικόνα του.

Οι φωτογραφίες τον έδειχναν να κάνει πρόβες για το γαμήλιό του κοστούμι, να κάνει γυμναστική σε ένα πάρκο, να διαβάζει ένα βιβλίο για τη βρετανική ιστορία και να αναζητά αναφορές σε ένα internet cafe για τον επερχόμενο γάμο. 

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Σαμάνθα Μαρκλ, ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι ήταν δική της ιδέα οι φωτογραφίες.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόλμαν, Καρχαρίες και Κιαροστάμι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κόλμαν, Καρχαρίες και Κιαροστάμι από αύριο στους κινηματογράφους

To ριμέικ του «Πολέμου των Ρόουζ» με την αγαπημένη του ελληνικού κοινού Ολίβια Κόλμαν, τα κλασικά «Σαγόνια του Καρχαρία» και η «Γεύση του Κερασιού» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Από τον Φρανκεστάιν στον Πούτιν – Έτος «τεράτων» στη μεγάλη οθόνη

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Από τον Φρανκεστάιν στον Πούτιν – Έτος «τεράτων» στη μεγάλη οθόνη

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο «Φρανκενστάιν» στο Φεστιβάλ Βενετίας - Δικτάτορες, πόλεμος, πυρηνικές απειλές και φανταστικά τέρατα κυριαρχούν στο φετινό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM
Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Πολιτισμός / Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία στη Βρετανία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Στα φετινά βραβεία είχε συμπεριληφθεί συγγραφέας που έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «τερφ» και στηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - Τι απαντούν οι διοργανωτές
LIFO NEWSROOM
Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ