Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φοβάται πως ντρόπιασε τη βασιλική οικογένεια και μάλλον δεν θα πάει στο γάμο

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φοβάται πως ντρόπιασε τη βασιλική οικογένεια και μάλλον δεν θα πάει στο γάμο Facebook Twitter
0

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα παρακολουθήσει το γάμο της κόρης του, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο που σχετίζεται με παπαράτσι.

Οι πληροφορίες πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες και πως ανησυχεί για την υγεία του λόγω συνεχόμενων πόνων στο στήθος, μεταδόθηκαν από το TMZ. Αλλά υπάρχει και περαιτέρω παρασκήνιο...

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόμας Μαρκλ συνεργάστηκε με φωτογραφικό πρακτορείο με έδρα στο Λος Άντζελες για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες με τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες και είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Νωρίτερα ωστόσο είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι πως ο Τόμας Μαρκλ θα ήταν αυτός που θα συνόδευε την κόρη του στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος.

Αλλά το TMZ μετέδωσε ότι ο Μαρκλ αποφάσισε να μην πάει γιατί δεν θέλει να ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια ή την κόρη του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους παπαράτσι.

Το TMZ μετέδωσε πως ο πατέρας της Μαρκλ επέτρεψε στο φωτογραφικό πρακτορείο να τραβήξει φωτογραφίες του και ότι ο ίδιος είπε πως δεν είχε κίνητρο τα χρήματα.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο Μαρκλ είχε διαμαρτυρηθεί ότι κάποιες φορές κατά το τελευταίο έτος ο ίδιος είχε δεχθεί κυνήγι από παπαράτσι,  και ότι είχε απορρίψει μεγάλες οικονομικές προσφορές για συνεντεύξεις ύψους. Σκέφτηκε ότι οι εικόνες θα βοηθούσαν στη δημόσια εικόνα του.

Οι φωτογραφίες τον έδειχναν να κάνει πρόβες για το γαμήλιό του κοστούμι, να κάνει γυμναστική σε ένα πάρκο, να διαβάζει ένα βιβλίο για τη βρετανική ιστορία και να αναζητά αναφορές σε ένα internet cafe για τον επερχόμενο γάμο. 

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Σαμάνθα Μαρκλ, ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι ήταν δική της ιδέα οι φωτογραφίες.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM