Λίγο μετά το λανσάρισμα της νέας της συλλογής εσώρουχων Savage x Fenty, η Ριάνα αποκάλυψε πως η επόμενη της δισκογραφική δουλειά θα είναι πολύ διαφορετική.

 

Η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο της Vogue για πέμπτη φορά και μιλά για την καριέρα της και τη σχέση της με τον Drake δίνοντας παράλληλα λεπτομέρειες για το επόμενό της άλμπουμ.

 

Η Ριάνα είπε ότι θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή με ένα ρέγγε άλμπουμ ενώ ανέφερε τον θρύλο Μπομπ Μάρλεϊ ως επιρροή.

 

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως τα «Three Little Birds», «No Woman, No Cry», «Redemption Song» και «Buffalo Soldiers» είναι μερικά αγαπημένα της κομμάτια, υποδεικνύοντας πως ο Μπομπ Μάρλεϊ θα είναι ο εμπνευστής της επόμενης δουλειάς της.

 

Αν και δεν υπάρχει ακόμη η πλήρης λίστα συνεργατών, εκτιμάται πως ο Supa Dups, παραγωγός δίσκων που έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα και έχει δουλέψει με καλλιτέχνες όπως ο Beenie Man, ο Sean Paul και ο Elephant Man θα έχει ρόλο στο επόμενο βήμα της Ριάνα.

 

Η αγάπη της Ριάνα για τον Μπομπ Μάρλεϊ δεν είναι έκπληξη καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η ποπ σταρ διατηρεί στο σπίτι της ένα δωμάτιο γεμάτο αναμνηστικά, φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα αφιερωμένα στον καλλιτέχνη.