Η Miley Cyrus αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Twitter μερικές της παλιές της φωτογραφίες, ανάμεσά τους και ένα επικριτικό εξώφυλλο του New York Post για μια ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει κάποτε στο Vanity Fair.

 

Το εξώφυλλο, που περιλαμβάνει μια πόζα της από φωτογράφιση που έκανε το 2008 για το Vanity Fair, είχε τίτλο «Η ντροπή της Miley: Η τηλεοπτική "Hannah" [σ.σ. Χάνα Μοντάνα] ζητά συγγνώμη για την σχεδόν γυμνή φωτογραφία». 

 

Αν και τότε είχε όντως ζητήσει συγγνώμη, η 25χρονη τραγουδίστρια αυτή τη φορά κοινοποίησε το συγκεκριμένο εξώφυλλο, με εντελώς διαφορετική διάθεση. «Δεν λυπάμαι καθόλου. Άντε γ@@@θείτε», προσθέτοντας το hashtag #10yearsago, όσα τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε. 

 


Η φωτογραφία με τον φακό της Annie Leibovitz έδειχνε την Miley Cyrus τυλιγμένη με ένα σατέν σεντόνι, που άφηνε ακάλυπτη την γυμνή της πλάτη. Όταν τραβήχτηκε, η τραγουδίστρια ήταν 15 ετών. 

 

Όταν είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το κομμάτι στο Vanity Fair, η τότε διάσημη πρωταγωνίστρια του Disney, είχε στηρίξει την ιδέα, λέγοντας: «Εντάξει, είχα μια μεγάλη κουβέρτα πάνω μου. Και σκέφτηκα, "Αυτό δείχνει όμορφο και πολύ φυσικό". Νομίζω πως είναι πολύ καλλιτεχνικό». 

 

Λίγο αργότερα όμως, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητούσε συγγνώμη επειδή πόζαρε με αυτόν τον τρόπο. «Πήρα μέρος σε μια φωτογράφιση που υποτίθεται θα ήταν "καλλιτεχνική" και τώρα, βλέποντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας το κομμάτι, ντρέπομαι τόσο πολύ. Δεν είχα ποτέ σκοπό να συμβεί τίποτα από όλα αυτά και ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, για τους οποίους νοιάζομαι τόσο βαθιά», ανέφερε τότε στην ανακοίνωσή της. 

 

 

 

Ανακοίνωση επί του θέματος είχε εκδώσει όμως και η φωτογράφος, Annie Leibovitz, που δήλωσε: «Λυπάμαι που το πορτρέτο μου για την Miley παρερμηνεύτηκε. Κοιτάξαμε μαζί φωτογραφίες μόδας και συζητήσαμε το περιεχόμενο πριν τη λήψη. Η φωτογραφία είναι ένα απλό, κλασικό πορτρέτο, τραβηγμένο με ελάχιστο μέικαπ και θεωρώ πως είναι πολύ όμορφη». 

 

 

 

Μερικές ακόμη από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter της: