Η Miley Cyrus παίρνει πίσω την απολογία της για την ημίγυμνη φωτογραφία της στο Vanity Fair

Η Miley Cyrus παίρνει πίσω την απολογία της για την ημίγυμνη φωτογραφία της στο Vanity Fair Facebook Twitter
0

Η Miley Cyrus αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Twitter μερικές της παλιές της φωτογραφίες, ανάμεσά τους και ένα επικριτικό εξώφυλλο του New York Post για μια ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει κάποτε στο Vanity Fair.

Το εξώφυλλο, που περιλαμβάνει μια πόζα της από φωτογράφιση που έκανε το 2008 για το Vanity Fair, είχε τίτλο «Η ντροπή της Miley: Η τηλεοπτική "Hannah" [σ.σ. Χάνα Μοντάνα] ζητά συγγνώμη για την σχεδόν γυμνή φωτογραφία». 

Αν και τότε είχε όντως ζητήσει συγγνώμη, η 25χρονη τραγουδίστρια αυτή τη φορά κοινοποίησε το συγκεκριμένο εξώφυλλο, με εντελώς διαφορετική διάθεση. «Δεν λυπάμαι καθόλου. Άντε γ@@@θείτε», προσθέτοντας το hashtag #10yearsago, όσα τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε. 


Η φωτογραφία με τον φακό της Annie Leibovitz έδειχνε την Miley Cyrus τυλιγμένη με ένα σατέν σεντόνι, που άφηνε ακάλυπτη την γυμνή της πλάτη. Όταν τραβήχτηκε, η τραγουδίστρια ήταν 15 ετών. 

Όταν είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το κομμάτι στο Vanity Fair, η τότε διάσημη πρωταγωνίστρια του Disney, είχε στηρίξει την ιδέα, λέγοντας: «Εντάξει, είχα μια μεγάλη κουβέρτα πάνω μου. Και σκέφτηκα, "Αυτό δείχνει όμορφο και πολύ φυσικό". Νομίζω πως είναι πολύ καλλιτεχνικό». 

Λίγο αργότερα όμως, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητούσε συγγνώμη επειδή πόζαρε με αυτόν τον τρόπο. «Πήρα μέρος σε μια φωτογράφιση που υποτίθεται θα ήταν "καλλιτεχνική" και τώρα, βλέποντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας το κομμάτι, ντρέπομαι τόσο πολύ. Δεν είχα ποτέ σκοπό να συμβεί τίποτα από όλα αυτά και ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, για τους οποίους νοιάζομαι τόσο βαθιά», ανέφερε τότε στην ανακοίνωσή της. 

Η Miley Cyrus παίρνει πίσω την απολογία της για την ημίγυμνη φωτογραφία της στο Vanity Fair Facebook Twitter

Ανακοίνωση επί του θέματος είχε εκδώσει όμως και η φωτογράφος, Annie Leibovitz, που δήλωσε: «Λυπάμαι που το πορτρέτο μου για την Miley παρερμηνεύτηκε. Κοιτάξαμε μαζί φωτογραφίες μόδας και συζητήσαμε το περιεχόμενο πριν τη λήψη. Η φωτογραφία είναι ένα απλό, κλασικό πορτρέτο, τραβηγμένο με ελάχιστο μέικαπ και θεωρώ πως είναι πολύ όμορφη». 

Η Miley Cyrus παίρνει πίσω την απολογία της για την ημίγυμνη φωτογραφία της στο Vanity Fair Facebook Twitter

Μερικές ακόμη από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter της: 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM