Για πρώτη φορά transgender στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy

Για πρώτη φορά transgender στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy Facebook Twitter
6

Η γερμανική έκδοση του περιοδικού Playboy θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα transgender μοντέλο στo εξώφυλλο της.

Η Giuliana Farfalla, 21 ετών, φωτογραφίζεται γυμνή για το περιοδικό το οποίο σημειώνει πόσο σημαντική είναι αυτή η κίνηση για τα δικαιώματα των transgender.

H Giuliana Farfalla είναι γνωστή στη Γερμανία καθώς έχει συμμετάσχει σε δημοφιλές ριάλιτι στην τηλεόραση και έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις.

Ο αρχισυντάκτης του Playboy, Florian Boitin, είπε σύμφωνα με το BBC, ότι η Farfalla αποτελεί ένα «όμορφο παράδειγμα του πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης».

Fashion Week is over ??❗️ Thank you for having me in your show @michael.michalsky #fashionweek #michalsky #teamgiuliana?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) στις


Meine Lieben, ich bin auf dem aktuellen Playboy-Cover und super stolz auf das Ergebnis. Ich hoffe euch gefällt das Cover genauso gut wie mir. ? #playboy #playboycover2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) στις

Το Playboy των ΗΠΑ παρουσίασε επίσης ένα transgender μοντέλο στο εξώφυλλό του την περασμένη χρονιά.

Η Farfalla, γεννημένη στη νοτιοδυτική γερμανική πόλη Breisgau, δήλωσε ότι νωρίς στην παιδική της ηλικία αισθάνθηκε ότι ήταν σε λάθος σώμα. Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου στην ηλικία των 16 ετών.

Για πρώτη φορά transgender στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy Facebook Twitter

Στο Instagram, η Farfalla δήλωσε ότι ήταν υπερήφανη για το περιοδικό που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Πέρυσι, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Next Top Model της Γερμανίας. Η Farfalla δήλωσε ότι ελπίζει ότι η εμπειρία θα ενθαρρύνει άλλους transgender ανθρώπους να νιώσουν ελεύθεροι.

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM
Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος το «σβήσιμο» της Χατσεψούτ;

Πολιτισμός / Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος την εξαφάνιση της Χατσεψούτ από την ιστορία;

Μελέτη που επανέρχεται στο προσκήνιο αμφισβητεί την παλιά εκδοχή ότι τα αγάλματα της Χατσεψούτ καταστράφηκαν από εκδίκηση και συνδέει μεγάλο μέρος της φθοράς τους με τελετουργικό σπάσιμο και μεταγενέστερη επαναχρησιμοποίηση.
THE LIFO TEAM
Το έργο της Gabrielle Goliath που αποκλείστηκε για τη Γάζα θα παρουσιαστεί τελικά στη Βενετία

Πολιτισμός / Το έργο της Gabrielle Goliath που αποκλείστηκε λόγω αναφορών στη Γάζα θα παρουσιαστεί τελικά στη Βενετία

Το Elegy της Gabrielle Goliath, που αποκλείστηκε από το περίπτερο της Νότιας Αφρικής λόγω της αναφοράς του στη Γάζα, θα παρουσιαστεί τελικά ανεξάρτητα στη Βενετία, ενώ το επίσημο περίπτερο της χώρας θα μείνει άδειο.
THE LIFO TEAM
Το The AI Doc βγαίνει στις αίθουσες και βάζει τους ισχυρότερους ανθρώπους της AI μπροστά στην κάμερα

Τech & Science / Το The AI Doc βγαίνει στις αίθουσες και βάζει τους ισχυρότερους ανθρώπους της AI μπροστά στην κάμερα

Το νέο ντοκιμαντέρ του Daniel Roher για την τεχνητή νοημοσύνη βγαίνει στις αίθουσες με συνεντεύξεις από κορυφαία στελέχη του χώρου και φιλοδοξεί να βάλει σε μία σειρά τον ενθουσιασμό και τον φόβο που συνοδεύουν σήμερα την AI.
THE LIFO TEAM
Τι είχε καταλάβει ο Marc Jacobs για το κορίτσι στη μόδα πολύ πριν από τους άλλους

Πολιτισμός / Τι είχε καταλάβει ο Marc Jacobs για το κορίτσι στη μόδα πολύ πριν από τους άλλους;

Με τη νέα του συλλογή, το ντοκιμαντέρ της Sofia Coppola και το Heaven να αλλάζει φάση, ο Marc Jacobs επιστρέφει ξανά στη σταθερή του ιδέα: τη μόδα ως τρόπο να ξαναβρίσκεις τη μνήμη, την επιθυμία και το κορίτσι που υπήρξες
THE LIFO TEAM
Για όλα όσα η ζωή δεν κατάφερε να θάψει: Η οδύνη του κόσμου της Nan Goldin απλώνεται στο Παρίσι

Πολιτισμός / Για όλα όσα η ζωή δεν κατάφερε να θάψει: Η οδύνη του κόσμου της Nan Goldin απλώνεται στο Παρίσι

Η νέα έκθεση της Nan Goldin στο Grand Palais φέρνει ξανά μπροστά έναν κόσμο γεμάτο από έρωτα, πένθος, εξάρτηση, queer ζωή και μνήμη. Το This Will Not End Well παρουσιάζεται στο Παρίσι έως τις 21 Ιουνίου.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Από τον Dalí στην Ariana Grande: το V&A διαβάζει τη Schiaparelli ως μόδα, τέχνη και θέαμα

Πολιτισμός / Από τον Νταλί στην Αριάνα Γκράντε: το V&A διαβάζει τη Σκιαπαρέλι ως μόδα, τέχνη και θέαμα

Η νέα έκθεση του V&A ακολουθεί τη Schiaparelli από τις σουρεαλιστικές συνεργασίες της Elsa Schiaparelli με τον Dali έως τη σημερινή αναβίωση του οίκου από τον Daniel Roseberry και τη δυναμική επιστροφή του στο κόκκινο χαλί.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα του προκαλεί η τανία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Dramaa

Διεθνή / Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα της προκαλεί η ταινία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Drama

Η νέα ταινία του Kristoffer Borgli με τη Zendaya και τον Robert Pattinson προκαλεί ήδη αντιδράσεις στις ΗΠΑ πριν από την πρεμιέρα της, λόγω μιας αποκάλυψης στην πλοκή που άνοιξε δημόσια συζήτηση γύρω από τα όρια του θέματος που επιλέγει να αγγίξει
THE LIFO TEAM
Πορσελάνη, techno και Cate Blanchett: πώς το Hamburger Bahnhof έκανε το δικό του manifesto για το Βερολίνο

Πολιτισμός / Πορσελάνη, τέκνο και Κέιτ Μπλάνσετ: πώς το Hamburger Bahnhof έκανε το δικό του μανισφέστο για το Βερολίνο

Με Cate Blanchett, techno, cabaret και μια ανοιχτή έκκληση για στήριξη της τέχνης, το πρώτο gala του Hamburger Bahnhof λειτούργησε ως γιορτή και ως πολιτιστικό μανιφέστο για το σημερινό Βερολίνο. Η βραδιά συνέδεσε τη λάμψη με την αγωνία μιας πόλης που βλέπει τη χρηματοδότηση του πολιτισμού να συρρικνώνεται.
THE LIFO TEAM
ΝΤ' ΑΡΝΤΑΝΙΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΣΤΑ ΓΑΛΛΙΑ

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του ντ’ Αρτανιάν; Ο ήρωας των «Τριών Σωματοφυλάκων» ξανά στο προσκήνιο

Δείγμα από τα λείψανα έχει ήδη σταλεί για ανάλυση στη Γερμανία - Εάν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Κουκλάρα! Μπράβο της!..και μην αρχίσουν κάτι κατινάρες του χώρου, τα: «Ήρθαν οι transgender και μας πήραν τις δουλειές» και τα σχετικά.....όσο αφορά το αντρικό, αναγνωστικό κοινό του συγκεκριμένου εντύπου, που πιθανώς μεγάλο ποσοστό του οποίου θιγεί για την «αλλοίωση» του περιεχομένου του, ας κατουρήσουν και λίγο γιατί μέχρι πρότινος είχανε βαρεθεί να πηδάνε γυναίκες σαν τις εικονιζόμενες ημίθεες, που από την... χειροπρακτική, έχουν βγάλει μόνιμους κάλους στις χούφτες...!
Δέχομαι ότι έχετε δίκιο.Να ρωτήσω: όταν ο vegan θέλει να φάει χορτοφαγικό και του βάλεις ζωική κρέμα γάλακτος έχει δικαίωμα να θιγεί για την "αλλοίωση" του περιεχομένου του φαγητού του αλλά ο άντρας που του αρέσουν οι από πάντα γυναίκες δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για την "αλλοίωση" του περιεχομένου του περιοδικού;Είναι άραγε λανθασμένο το παράδειγμα που φέρνω; Αν ναι που;Παρακαλώ αν θέλετε να απαντήσετε (δεν είναι υποχρεωτικό) μην εκπέσετε σε προσωπικές επιθέσεις αλλά να κάνουμε μια συζήτηση για τα κριτήρια βάσει των οποίων σκεφτόμαστε.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω με έναν παρόμοιο συλλογισμό:Ο Vegan και ο κάθε vegan να σταματήσει να είναι υποκριτής... Δεν γεννήθηκε έτσι, καθότι, ως γνωστόν, το πρώτο πράγμα που άρχισε να τρώει, ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του, ήταν οργανικές ουσίες. Αμέσως μετά, θήλασε επίσης το ζωικό γάλα της μητέρας του και καλά μέχρι εκεί, μέχρι που μία ημέρα για πολλούς και διάφορους λόγους κατάλαβε ότι δεν του είναι ευχάριστο να τρώει οργανικό φαγητό και συνειδητά επέλεξε να γίνει vegan και μπράβο του εφόσον αυτό τον κάνει να νιώθει και να λειτουργεί καλύτερα, σωματικώς και ηθικώς. Κατά κάποια έννοια, το ίδιο συνέβη και με την αγαπητή Giuliana Farfalla. Αποφάσισε πως είναι θηλυκό, όχι αρσενικό και επιβεβαιώθηκε, πρωτίστως από τον ίδιο της τον εαυτό, από μεγάλη μερίδα νοημόνων συνανθρώπων της, και αποτελεί μια θηλυκή παρουσία (χωρίς να γνωρίζει κάποιος το ιστορικό της, άρα σε πολλές περιπτώσεις αρνητικά προκατειλημμένος), ως χάρμα οφθαλμών.Οπότε περί της σημασίας του εν λόγω εντύπου, οι περισσότεροι αναγνώστες του, «ψωμί», «τυρί» δεν έχουνε, ραπανάκια για την όρεξη γυρεύουνε...!
@ νοών νοειτωΌχι δεν απαντάτε σε αυτό που ρώτησα μα σε κάτι άλλο που αρέσει σε εσάς. Δεν γίνεται σοβαρή κουβέντα έτσι...Απαντάτε στο γιατί η Farfala έγινε γυναίκα. Σαφέστατα ΔΕΝ ρώτησα αυτό.Η ερώτησή μου είναι εκεί αν θέλετε, όποτε θέλετε απαντάτε.
@ νοών νοειτωΔιαπιστώνω επίσης ότι απαντάτε σαν πολιτικός: σκοπός είναι να συσπειρωσετε το κοινό σας, όχι να απαντήσετε.Σε περίπτωση που εγώ δεν ήμουν σαφής επαναλαμβάνω.Ο Α λέει ότι του αρέσει το Χ. Ο Β του πλασάρει ως Χ κάτι που μοιάζει πολύ αλλά δεν είναι.Ο Α έχει δικαίωμα να θιγεί όταν του πει ο Β ότι το Χ έμοιαζε μεν αλλά δεν ήταν αυτό που νόμιζε;Η απάντηση αλλάζει αναλόγως του ορισμού του Χ ή είναι ίδια ασχέτως του τι θα ορίσουμε ως Χ;Παρακαλώ προς αποφυγή ατέρμονων άσχετων συζητήσεων απαντήσατε με "ναι αλλάζει" ή "όχι δεν αλλάζει".Ευχαριστώ.