Ο Σπύρος Μπιμπίλας πάει τον Γιώργο Λιάγκα στα δικαστήρια για τη ραδιοφωνική φάρσα με τον gay

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πάει τον Γιώργο Λιάγκα στα δικαστήρια για τη ραδιοφωνική φάρσα με τον gay Facebook Twitter
6

Στα δικαστήρια θα σύρει τον Γιώργο Λιάγκα ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ηθοποιού.

Η φάρσα προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις και κρίθηκε ως ομοφοβική.

Δείτε εδώ τη φάρσα  και τι είχε συμβεί >>> http://mikropragmata.lifo.gr/featured/o-liagkas-chrisimopoiise-akompsa-ton-spyro-mpimpila-gia-na-kanei-farsa-o-mpimpilas-apanta/

Σήμερα ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει λάβει τη συγγνώμη που ζήτησε, δηλώνει πως θα φτάσει την υπόθεση στα δικαστήρια: «Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι' αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους». «Πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι», δήλωσε.

Σημειώνεται πάντως πως μέσα από την εκπομπή «Late Night» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε χθες  πως παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη" (εκεί από όπου έκανε τη φάρσα).

«Εγώ σταματάω από τον "Λάμψη" το πρωί, σταματάω την Παρασκευή, είναι η τελευταία μου εκπομπή. Όχι η τελευταία για τις γιορτές, παραιτήθηκα από τον "Λάμψη", φεύγω. Γιατί αφενός κουράστηκα με το πρωινό και αφετέρου πάντα οι κύκλοι που ανοίγουν όμορφα, πρέπει να κλείνουν όμορφα και να ανοίγουμε τα φτερά μας γι' άλλα πράγματα, δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον "Λάμψη"», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:

 
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Πολιτισμός / Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Το νέο Tristan του Met δεν πουλά μόνο Wagner και μεγάλα ονόματα, αλλά μια ολόκληρη αισθητική μηχανή: μαχαίρια, διπλασιασμούς, προβολές, σωσίες και εικαστικές αναφορές που πηγαίνουν από τη Marina Abramovic ως το American Psycho.
THE LIFO TEAM
Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Πολιτισμός / Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Χάρη στην ευνοϊκή τοποθεσία της, που προσφέρει ένα φυσικό λιμάνι, αλλά και ένα ύψωμα που συνέβαλε στην αμυντική της ικανότητα, η θέση αυτή κατοικήθηκε ήδη από τους προϊστορικούς, με μία συνέχεια έως τους ιστορικούς χρόνους
THE LIFO TEAM
Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Πολιτισμός / Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Η νέα συνεργασία της Evian με τον Jeff Koons φέρνει το Balloon Dog σε ροζ και μπλε εκδοχή πάνω σε συλλεκτικές φιάλες still και sparkling water. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: art branding για τραπέζια που θέλουν να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ό,τι είναι.
THE LIFO TEAM
Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Πολιτισμός / Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Το Interieur mit Kindern (Die Geschwister) βρισκόταν από το 1972 στις Βαυαρικές Κρατικές Συλλογές Ζωγραφικής. Τώρα επιστρέφει στους απογόνους του Goldschmidt, μετά την έρευνα που έδειξε ότι η πώλησή του συνδέεται άμεσα με τις διώξεις του ναζιστικού καθεστώτος.
THE LIFO TEAM
Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Πολιτισμός / Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Τα 100 πιο δημοφιλή μουσεία του κόσμου υποδέχθηκαν πάνω από 200 εκατ. επισκέπτες το 2025, όμως το πραγματικό νέο δεν είναι μόνο ότι το Λούβρο έμεινε πρώτο. Είναι ότι η Σεούλ, η Σαγκάη και το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δείχνουν πού μετακινείται σήμερα ο παγκόσμιος πολιτιστικός πυρετός.
THE LIFO TEAM
Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Πολιτισμός / Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Με αφορμή νέα ανοιχτή επιστολή και τη δημόσια πίεση που μεγαλώνει, η υπόθεση της Gelman Collection επιστρέφει όχι μόνο ως θέμα της αγοράς τέχνης, αλλά ως ερώτημα για το ποιος αποφασίζει τελικά για την τύχη μιας εμβληματικής πλευράς της μεξικανικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
THE LIFO TEAM
«Ελπίδα, διορρατικότητα και ανθρωπιά»: ανακοινώθηκε η shortlist του International Booker 2026

Πολιτισμός / «Ελπίδα, διορατικότητα και ανθρωπιά»: ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα των Βραβείων Booker 2026

Η βραχεία λίστα των βραβείωνν Booker φέρνει μαζί έξι βιβλία από πέντε γλώσσες και οκτώ εθνικότητες, σε μια επετειακή χρονιά για το βραβείο, που συμπληρώνει 10 χρόνια στη σημερινή του μορφή.
THE LIFO TEAM
Μια έκθεση στο Λονδίνο φέρνει ξανά στο φως τα queer sex clubs του 90s Λος Άντζελες

Πολιτισμός / Τα χαμένα queer sex clubs του LA επιστρέφουν

Η έκθεση Wonderland του Dean Sameshima στο Soft Opening επιστρέφει σε sex clubs και cruising sites του 90s Λος Άντζελες, όχι για να τα μυθοποιήσει, αλλά για να τα διασώσει ως ίχνη μιας κοινότητας που έζησε μέσα στην ανωνυμία, την επιθυμία και την απώλεια
THE LIFO TEAM
Ο James McAvoy λέει πως το Χόλιγουντ τον έβλεπε συχνά απλώς ως «εκείνον τον Σκοτσέζο

Πολιτισμός / Ο James McAvoy λέει πως το Χόλιγουντ τον έβλεπε συχνά απλώς ως "εκείνον τον Σκοτσέζο"

Με αφορμή το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο James McAvoy μιλά για τη σκοτσέζικη προφορά, τα στερεότυπα της βιομηχανίας και την ανάγκη να ειπωθούν πιο φιλόδοξες ιστορίες για τη Σκωτία.
THE LIFO TEAM
ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Νταλάρας στον επικήδειο για τη Μαρινέλλα: «Δεν πέθανες προχθές, έφυγες, πέταξες πάνω από το Ηρώδειο»

«Για μένα πέθανε η δεύτερη μάνα μου, που με πήρε από παιδί από το χέρι. Καλό ταξίδι μάνα και καλή τύχη όπου και αν πας» εκφώνησε ο Γιώργος Νταλάρας
THE LIFO TEAM
Το Bully του Ye είναι ένας δίσκος για την εποχή της A.I.

Πολιτισμός / Το Bully του Ye είναι ένας δίσκος για την εποχή της A.I.

Ο Ye παρουσίασε το Bully ως άλμπουμ «χωρίς A.I.», όμως η κυκλοφορία του άνοιξε αμέσως μια πολύ μεγαλύτερη συζήτηση: όχι μόνο για το τι ακούμε πια, αλλά και για το ποιον ακούμε, σε μια ποπ εποχή όπου η αυθεντικότητα έχει πάψει να είναι αυτονόητη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
O Λιάγκας από την ίδια εκπομπή στον Λάμψη ειρωνεύτηκε την Βάνα Μπάρμπα όταν είχε μιλήσει για την πρόταση από τον Γουαινστάιν και την Μάρω Λύτρα όταν είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από κάποιον Έλληνα άντρα. Και γι αυτή του την συμπεριφορά του αξίζει και μήνυση και απόλυση. Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες διστάζουν να καταγγείλουν την σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και τον βιασμό...
Από τους πιο αξιοπρεπείς και συμπαθητικούς ανθρώπους είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση και καλά του κάνει που τον πάει στα δικαστήρια. Ο Λιάγκας ακόμα να καταλάβει ότι είναι μόνο για να λέει ειδήσεις; Με το ζόρι showman δεν γίνεται κανείς (ή μάλλον μόνο στην Ελλάδα μπορείς να γίνεις ότι δηλώσεις).
Καταρχάς δε παραιτήθηκε, τον έδιωξαν ευγενικά ώστε να μη λάβει το "Λάμψη" αρνητική δημοσιότητα. Όσο αναφορά τη μήνυση εναντίον του, πολύ σωστά πράττει ο κος Μπιμπίλας, δε μπορεί ο καθένας να κάνει ότι του κατέβει χωρίς συνέπειες.