Στα δικαστήρια θα σύρει τον Γιώργο Λιάγκα ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ηθοποιού.

 

Η φάρσα προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις και κρίθηκε ως ομοφοβική.

 

Δείτε εδώ τη φάρσα  και τι είχε συμβεί >>> http://mikropragmata.lifo.gr/featured/o-liagkas-chrisimopoiise-akompsa-ton-spyro-mpimpila-gia-na-kanei-farsa-o-mpimpilas-apanta/

 

Σήμερα ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει λάβει τη συγγνώμη που ζήτησε, δηλώνει πως θα φτάσει την υπόθεση στα δικαστήρια: «Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι' αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους». «Πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι», δήλωσε.

 

Σημειώνεται πάντως πως μέσα από την εκπομπή «Late Night» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε χθες  πως παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη" (εκεί από όπου έκανε τη φάρσα).

 

«Εγώ σταματάω από τον "Λάμψη" το πρωί, σταματάω την Παρασκευή, είναι η τελευταία μου εκπομπή. Όχι η τελευταία για τις γιορτές, παραιτήθηκα από τον "Λάμψη", φεύγω. Γιατί αφενός κουράστηκα με το πρωινό και αφετέρου πάντα οι κύκλοι που ανοίγουν όμορφα, πρέπει να κλείνουν όμορφα και να ανοίγουμε τα φτερά μας γι' άλλα πράγματα, δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον "Λάμψη"», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός: