LIVE!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πάει τον Γιώργο Λιάγκα στα δικαστήρια για τη ραδιοφωνική φάρσα με τον gay

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πάει τον Γιώργο Λιάγκα στα δικαστήρια για τη ραδιοφωνική φάρσα με τον gay Facebook Twitter
6

Στα δικαστήρια θα σύρει τον Γιώργο Λιάγκα ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ηθοποιού.

Η φάρσα προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις και κρίθηκε ως ομοφοβική.

Δείτε εδώ τη φάρσα  και τι είχε συμβεί >>> http://mikropragmata.lifo.gr/featured/o-liagkas-chrisimopoiise-akompsa-ton-spyro-mpimpila-gia-na-kanei-farsa-o-mpimpilas-apanta/

Σήμερα ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει λάβει τη συγγνώμη που ζήτησε, δηλώνει πως θα φτάσει την υπόθεση στα δικαστήρια: «Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι' αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους». «Πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι», δήλωσε.

Σημειώνεται πάντως πως μέσα από την εκπομπή «Late Night» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε χθες  πως παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη" (εκεί από όπου έκανε τη φάρσα).

«Εγώ σταματάω από τον "Λάμψη" το πρωί, σταματάω την Παρασκευή, είναι η τελευταία μου εκπομπή. Όχι η τελευταία για τις γιορτές, παραιτήθηκα από τον "Λάμψη", φεύγω. Γιατί αφενός κουράστηκα με το πρωινό και αφετέρου πάντα οι κύκλοι που ανοίγουν όμορφα, πρέπει να κλείνουν όμορφα και να ανοίγουμε τα φτερά μας γι' άλλα πράγματα, δεν είπα ότι σταματάω το ραδιόφωνο, σταματάω από τον "Λάμψη"», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:

 
Πολιτισμός
6

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM
BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
O Λιάγκας από την ίδια εκπομπή στον Λάμψη ειρωνεύτηκε την Βάνα Μπάρμπα όταν είχε μιλήσει για την πρόταση από τον Γουαινστάιν και την Μάρω Λύτρα όταν είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από κάποιον Έλληνα άντρα. Και γι αυτή του την συμπεριφορά του αξίζει και μήνυση και απόλυση. Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες διστάζουν να καταγγείλουν την σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και τον βιασμό...
Από τους πιο αξιοπρεπείς και συμπαθητικούς ανθρώπους είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση και καλά του κάνει που τον πάει στα δικαστήρια. Ο Λιάγκας ακόμα να καταλάβει ότι είναι μόνο για να λέει ειδήσεις; Με το ζόρι showman δεν γίνεται κανείς (ή μάλλον μόνο στην Ελλάδα μπορείς να γίνεις ότι δηλώσεις).
Καταρχάς δε παραιτήθηκε, τον έδιωξαν ευγενικά ώστε να μη λάβει το "Λάμψη" αρνητική δημοσιότητα. Όσο αναφορά τη μήνυση εναντίον του, πολύ σωστά πράττει ο κος Μπιμπίλας, δε μπορεί ο καθένας να κάνει ότι του κατέβει χωρίς συνέπειες.