Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση

Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση Facebook Twitter
0

Η εταιρία της Kim Kardashian είναι αντιμέτωπη με μια νομική διαμάχη μέσω της οποίας διεκδικείται ένα τεράστιο ποσό.


Η θήκη smartphone της LuMee, η οποία προωθείται από την Kimisaprincess Inc, έχει ενσωματωμένο φως για να βοηθά τους χρήστες να έχουν ιδανικό φωτισμό όταν φωτογραφίζονται. Η Κim την χρησιμοποιεί συνεχώς και κάθε φορά που η θήκη εμφανίζεται σε κάποια φωτογραφία ξεπουλά.

Ωστόσο υπάρχει ο Hooshmand Harooni ο οποίος διεκδικεί 100.000.000 δολάρια καθώς ισχυρίζεται πως πρόκειται για κλοπή δικής του πατέντας.


Ο άντρας αυτός κατοχύρωσε ένα ενσωματωμένο εξάρτημα φωτισμού σε θήκη για μια συσκευή κινητού τηλεφώνου το 2013, το οποίο στη συνέχεια χορήγησε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Snaplight.

Μια εταιρία έχει οργιστεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ζητά 100 εκατ. δολάρια αποζημίωση Facebook Twitter

Η μήνυση περί παραβίασης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Harooni αναφέρει ότι τα κέρδη της Snaplight έχουν υποστεί πλήγμα εξαιτίας της LuMee και της Kardashian.


Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η Kardashian λαμβάνει ποσοστό επί των κερδών της LuMee στην οποία έχει μεγάλο μερίδιο.


Σε μια δήλωση, ο ιδρυτής της Snaplight, Bardia Rahim, δήλωσε ότι η LuMee προκάλεσε αμφιβολίες για την τεχνολογική και επιχειρηματική ακεραιότητά της δικής του εταιρίας με το να βγάλει παραπλήσιο προϊόν.


Ένας εκπρόσωπος της Kardashian δήλωσε: «Η αγωγή για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Snaplight δεν έχει αξία και είναι απλώς μια άλλη απόπειρα προβολής. Η Kim δεν έκανε τίποτα λάθος», Η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν πως Κardashian θα βγει αλώβητη από την διαμάχη αυτή.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM
Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM