Οι διάσημοι με τα τσιγάρα στο μπάνιο του Met Gala δεν είχαν και πολύ πλάκα τελικά

Οι διάσημοι με τα τσιγάρα στο μπάνιο του Met Gala δεν είχαν και πολύ πλάκα τελικά Facebook Twitter
1

Το φετινό Met Gala, ένα από τα μεγαλύτερα event μόδας, πήρε μία αμφιλεγόμενη τροπή όταν διάφοροι celebrities άρχισαν να συρρέουν στο μπάνιο μετά την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, προκειμένου να καπνίσουν και να βγάλουν selfies.

Το γεγονός προκάλεσε την οργή μελών του διοικητικού συμβουλίου και δωρητών του Metropolitan Museum of Art (Met) της Νέας Υόρκης, καθώς το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στον χώρο του μουσείου. Φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για πιθανή μη διεξαγωγή του gala στο μουσείο το επόμενο έτος.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Ντακότα Τζόνσον, ο Μαρκ Τζέικομπς, η Φράνσις Μπιν Κομπέιν αλλά και οι Καρντάσιανς, ήταν μεταξύ εκείνων που φωτογραφήθηκαν με ένα τσιγάρο στο χέρι γράφοντας μηνύματα όπως «Fun at the Met»

«Ως δωρητής στο Met, προσβλήθηκα πολύ όταν είδα όλους τους "celebrities" να καπνίζουν και να βγάζουν selfies στο μπάνιο», είπε μία πηγή στην Page Six. «Κυρίως, είναι ασέβεια απέναντι στη συλλογή έργων τέχνης, η οποία πρέπει να διατηρείται 100% σε χώρο χωρίς καπνό. Θα ήθελα ειλικρινά να δω αυτούς τους ανθρώπους να τιμωρούνται με κάποιο πρόστιμο από την πόλη», προσθέτει.

Ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος στη Νέα Υόρκη απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους σχεδόν τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και όσοι τον παραβαίνουν πρώτη φορά έχουν πρόστιμο από 200 έως 400 δολάρια.

Το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου φέρεται να είπε στη διευθύντρια της Vogue, Άννα Ουίντουρ, να βρει καινούριο χώρο για να φιλοξενήσει το gala του χρόνου. «Η Άννα και η ομάδα της εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να λύσουν τα προβλήματα με το διοικητικό συμβούλιο και υπόσχονται ότι τον επόμενο χρόνο θα γίνει πολύ μικρότερη εκδήλωση, με περισσότερη ασφάλεια και προσωπικό της Vogue τοποθετημένο σε κάθε μπάνιο», δήλωσε μία πηγή στο Radar Online.

 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος του Μίλτον που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει:

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει:

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας.
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM
GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM